What's New

Aangepaste illustraties.

App Description

Je kent de tabel met alle voedingscombinaties misschien wel uit het boek De Levensstijl Methode. De juiste combinatie van producten is immers de sleutel tot jouw succes. Deze app maakt het je makkelijk om heel snel de Goede of Gemiddelde combinatie te vinden, ook onderweg! Wat de app uniek maakt is dat je wel 3 verschillende productgroepen met elkaar kunt combineren. Een etentje buiten de deur is nu voor jou geen puzzel meer, maar een a-b-c'tje!

Let op: deze app is geen vervanging voor De Levensstijlmethode Boeken, maar een handige aanvulling. Je dient de theorie uit het boek De Levensstijl Methode goed te begrijpen om met de app het beoogde resultaat te bereiken.

De Levensstijl Methode
Pak de oorzaak aan van overgewicht, Herstel je spijsvertering en stofwisseling.
De Levensstijl Methode herstelt je spijsvertering en stofwisseling. Veel methoden zijn gericht op de beperking van calorieën. De Levensstijl Methode richt zich juist op voedselcombinaties die het verschil maken en de sleutel tot succes vormen.
In De Levensstijl Methode leer je waarom ze zo belangrijk zijn voor de werking van je lichaam. Ontspanning en beweging spelen tevens een belangrijke rol.

…Zo pak je de oorzaak aan en niet het gevolg.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Levensstijl Methode screenshot 1

App Changes

  • June 12, 2014 Initial release

Other Apps From App-etiser Software BV

Shoe Moods Car Energy Labels Autogespot Verlanglijstje Greenem Dryers Snow Boot Magazine Ooglaseren Shoe Magazine Mea Notitia Shoe Wish Summer Edition Zoekkaart Hommel E-Cars Pocket Guide Shoe Wish List Shoe Wish Summer NL