What's New

IOS9
Teori sınavınız için tüm önemli sorular
1:1 Sınavınızın simülasyonu
Sürüş teorisine ilişkin sorularınız için 24 saat Teori Destek Masası
En iyi eğitim yazılımı için bir çok ödülün galibi

App Description

Tanım
*** Teori sınavınız için tüm önemli sorular
*** 1:1 Sınavınızın simülasyonu
*** Sürüş teorisine ilişkin sorularınız için 24 saat Teori Destek Masası
*** En iyi eğitim yazılımı için bir çok ödülün galibi
iTeori ile, cebinizde araç ehliyeti teori testi için tüm önemli sorulara sahipsiniz. Test simülasyon ve pratik modu sayesinde, iTeori arabanız ya da araba teori testiniz için hazırlanmada en mükemmel araçtır!

ITEORI'NİN AVANTAJLARI

DAHA İYİ VE DAHA UCUZ
iTeori bilgisayar için mevcut olan çoğu programdan daha az maliyetlidir ama size bu öğrenme programlarından daha fazla seçenek sunar.

CEVAPLANMAYAN SORU YOKTUR:
iTeori, araç ehliyeti teori testine hazırlanmadaki tam soru kataloğunu içerir.

MÜKEMMEL HAZIRLIK
Gerçek bir testin benzerini yapmak için test modunu kullanın. Başarı eğrisi, testi geçme konusunda emin olmadan önce, size ne kadar pratiğe ihtiyacınız olduğunu gösterir.

HER NE ZAMAN VE NEREDE İSTERSENİZ:

Tramvayda, trende ya da okulda... Nerede olursanız olun, iTeori ile istediğiniz yerde ve istediğiniz zaman pratik yapabilirsiniz. İnternet bağlantısı gerektirmez.

ARKADAŞLARINIZA GÖSTERİN:
Arkadaşlarınız da mı bu test için çok zahmete giriyorlar? Öyleyse ne kadar iyi olduğunuzu onlara gösterin! iTeori ile, Facebook ve Twitter üzerinden tüm arkadaşlarınız ile test sonuçlarınızı paylaşabilirsiniz.

ITEORI'DEN ALACAKLARINIZ:

ÖĞRENME MODU:
Öğrenme modu, teori testini ilgilendiren tüm soruları pratik yapmanızı sağlar. Sorular, kullanımı kolay kategorilere bölünmüştür ve bu size daha hedefli bir şekilde hazırlanma olanağı verir. Ayrıca, faydalı çözüm ipuçları da her soruda verilmektedir.

TEST MODU:
Test modu gerçek bir testin benzerini yapma olanağı tanır. Bu pratik testi gerçeğine benzemektedir ve gerçek bir zaman sınırına sahip, rastgele seçilmiş sorulardan oluşur. Sonucunuz test bittiği gibi ekrana gelir, ve böylece testi gerçek hayatta geçer miydiniz geçemez miydiniz görebilirsiniz. Ayrıca, yanlış cevapladığınız bir soru ya da sorular olursa, doğru cevapları ile birlikte verilirler.

BAŞARI:
Tamamladığınız her testin sonuçları başarı eğrisine eklenir. Bu, size testi geçme konusunda emin olmadan önce, size ne kadar pratiğe ihtiyacınız olduğunu gösterir.

YÜKSEK PUAN:
Yüksek bir puan mı aldınız? Yüksek puan alanlar listemiz bulunmakta, o yüzden bize sonuçlarınızı gönderin ve yolların kralı olun!

iTeori ile detaylı bilgi almak istiyor ya da teknik bir sorunuz mu var? Öyleyse internetten ziyaret edin: http://www.swift.ch

http://twitter.com/iTheorieApp adresinde Twitter@iTheorieapp üzerinden güncel kalın.

Ya da Facebook'ta takipçimiz olun: http://tinyurl.com/ya38sps

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

iTeori Ehliyetinizi alın - çabuk ve güvenli screenshot 1 iTeori Ehliyetinizi alın - çabuk ve güvenli screenshot 2 iTeori Ehliyetinizi alın - çabuk ve güvenli screenshot 3 iTeori Ehliyetinizi alın - çabuk ve güvenli screenshot 4 iTeori Ehliyetinizi alın - çabuk ve güvenli screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

iTeori Ehliyetinizi alın - çabuk ve güvenli screenshot 6 iTeori Ehliyetinizi alın - çabuk ve güvenli screenshot 7 iTeori Ehliyetinizi alın - çabuk ve güvenli screenshot 8 iTeori Ehliyetinizi alın - çabuk ve güvenli screenshot 9 iTeori Ehliyetinizi alın - çabuk ve güvenli screenshot 10

App Changes

  • June 06, 2014 Initial release
  • July 12, 2016 New version 4.0.143