What's New

- Het is nu mogelijk om ritten van meerdere auto's te registreren!
- Verbeterde export functie

App Description

RitReg is de eerste betrouwbare, snelle app voor kilometerregistratie. Door een koppeling met DoodleCloud kunt u geen data meer verliezen. Zelfs niet als uw telefoon gestolen wordt!

De app is eenvoudig in gebruik. Bij het openen krijgt u direct het scherm voor de invoer van een nieuwe rit te zien. De beginstand van de kilometerteller staat al ingevuld. U hoeft dus alleen de eindstand en de adressen te noteren. Voor het laatstgenoemde kunt u ook gebruikmaken van de GPS- of contact-optie.

Automatische backups
De app bepaalt zelf wanneer er een backup gemaakt moet worden. Dit gebeurt automatisch, zonder tussenkomst van de gebruiker. Uiteraard kunt u ook handmatig een backup maken.

Ritten terugzetten
Als u telefoon gestolen wordt of kapot gaat, kunt u in de app ervoor kiezen om ritten terug te zetten. Hiervoor hoeft u alleen maar uw persoonlijke code in te voeren. Met deze code weet de app de juiste backup uit DoodleCloud op te halen.

Exporteren vai e-mail
Uiteraard is het ook mogelijk om ritten te exporteren. Hiervoor hoeft u alleen uw e-mailadres in te voeren, zodat we een spreadsheet met ritten naar u kunnen mailen. Gemiddeld duurt dit exporteren slechts 15 seconden!

Ritten aanpassen
Nadat u ritten heeft opgeslagen, kunt u deze ook nog aanpassen via de app. Handig, voor als u 'tikfouten' heeft gemaakt bij de kilometerstand!

Reacties van gebruikers:
"Ik registreer zeker 20 ritten per dag, en het is dus een ramp als er data verloren gaat. De backups komen dus goed van pas! Daarnaast heb ik nog nooit zo'n snelle, eenvoudige ritregistratie op m'n telefoon gehad!"

"M'n werkgever wil dat al m'n collega's ermee gaan werken, dus dat zegt ook genoeg, lijkt mij!"

"Zeer praktische app en bovendien een klantgerichte, snelle ondersteuning bij vragen. Top!"

"Automatische backup vind ik zelf erg handig. Is makkelijk in gebruik, niet te veel poes pas, zoals het hoort. Kortom de moeite waard."

Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

RitReg - Betrouwbare, snelle kilometerregistratie screenshot 1 RitReg - Betrouwbare, snelle kilometerregistratie screenshot 2 RitReg - Betrouwbare, snelle kilometerregistratie screenshot 3 RitReg - Betrouwbare, snelle kilometerregistratie screenshot 4 RitReg - Betrouwbare, snelle kilometerregistratie screenshot 5

App Changes

  • June 13, 2014 Initial release
  • July 28, 2014 Price increase: $3.99 -> $4.99
  • August 27, 2014 New version 3.0.1
  • August 31, 2014 New version 3.0.2
  • September 20, 2014 New version 3.0.3
  • October 08, 2014 New version 3.1.0
  • January 27, 2015 New version 3.2.0