What's New

Bugfix

App Description

De Jeroen van Koningsbrugge Cam is de officiële fotocamera van zanger, acteur, schrijver en entertainer Jeroen van Koningsbrugge. Vanaf nu kun je altijd op de foto met Jeroen, wanneer jij dat maar wilt! Ontdek de verschillende sjablonen en maak de meest originele foto’s van jou samen met Jeroen.

Maak foto’s met de unieke Jeroen van Koningsbrugge sjablonen en deel deze met al je vrienden. Hou de App continu in de gaten omdat deze zomaar kan worden aangevuld met meerdere en nieuwe sjablonen!

Functionaliteiten Jeroen van Koningsbrugge Cam:

• Foto’s maken met verschillende sjablonen
• Foto’s delen via o.a. Facebook , Twitter en per mail
 
Deze applicatie plaatst cookies om gebruik te meten. Door gebruik te maken van deze app ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

De Jeroen van Koningsbrugge Cam maakt onderdeel uit van het Brandcams platform. De unieke fotocamera’s van Brandcams worden in opdracht van merken ontwikkeld. Gebruikers kunnen uit een breed aanbod van speciaal voor het merk ontwikkelde sjablonen kiezen waarna dit merk-sjabloon als basis dient voor de (te maken) foto. Kies een sjabloon, maak een foto en deel het beeld van jouw favoriete merk met al je vrienden op Facebook, Twitter en per mail. Meer informatie en het actuele aanbod van camera’s en foto’s is te vinden op www.brandcams.com.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Jeroen van Koningsbrugge Cam screenshot 1 Jeroen van Koningsbrugge Cam screenshot 2 Jeroen van Koningsbrugge Cam screenshot 3

App Changes

  • December 07, 2012 Initial release
  • October 09, 2013 New version 1.1.1
  • October 12, 2013 New version 1.1.2

Other Apps From Tribe Company B.V.

ZAND Cam Arke ZininZon Selfie Cam Checkpoint Foto-app Kruidvat Cam Ziggo Selfie Cam KPN Business Partner Cam Frans Duijts Cam Toppers Cam Nick & Simon Cam Holland International Cam Amstel Cam Omrop Cam The Voice Tour Cam