App Description

Liquidatietarief
Bij een kostenveroordeling wordt het salaris van de advocaat begroot volgens het liquidatietarief, waarbij het bedrag van de te liquideren kosten afhankelijk is van de verrichte (genormeerde) werkzaamheden en van het belang van de zaak. Aan de werkzaamheden worden punten toegekend welke op basis van het belang van de zaak een bepaalde kostenwaarde vertegenwoordigen. De tarieven worden vastgesteld door de Nederlandse Orde van Advocaten (de NovA) in samenwerking met vertegenwoordigers van de rechterlijke macht.
Met deze app kunt u het liquidatietarief eenvoudig berekenen door instantie, belang en werkzaamheden in te voeren, waarop het programma het bijbehorende tarief zal tonen.

Gratis voor abonnees
De app liquidatietarief is gratis voor klanten van Sdu Uitgevers met een abonnement op Rekenpoort.nl. Met RekenPoort.nl heeft u 24 uur per dag en vanaf iedere computer in de wereld toegang tot een schat aan juridische rekentools en cijfers.

De app liquidatietarief is een product van Sdu Uitgevers.
Sdu Uitgevers(www.sdu.nl) is één van Nederlands belangrijkste aanbieders van juridische informatie. Sdu Uitgevers voorziet de Nederlandse jurist dagelijks van vaktijdschriften, boeken, studiedagen en online informatie.

Bekijk http://www.scherpinsupport.nl/site/apps. als u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Liquidatietarief screenshot 1 Liquidatietarief screenshot 2 Liquidatietarief screenshot 3 Liquidatietarief screenshot 4

App Changes

  • June 14, 2014 Initial release