What's New

- some minor ui bugfixes
- improved location tracking
- continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life

App Description

Heb jij je altijd al afgevraagd waar je bij jou in de buurt de lekkerste oliebollen kunt vinden? Dan is de oliebollen app de app die je zoekt! De app geeft een overzicht van oliebollen kraampjes bij jou in de buurt. Natuurlijk kun je ook kraampjes in andere delen van het land bekijken.

Door het menu aan de linkerkant van de app te openen kun je inloggen met je Facebook account en simpel kraampjes filteren op het aantal sterren dat de kraampjes hebben gekregen van andere gebruikers.

Door te tappen op een oliebollen icoon op de kaart kun je meer informatie van de kraam zien. Als je ingelogd bent met je Facebook account kan je de oliebollenkramen beoordelen door eenvoudig op het aantal sterren in de pop up te tappen.

Breng je vrienden op de hoogte van jouw favoriete oliebollenkraam en share de kraam op je Facebook timeline. Zo weten al jouw vrienden waar ze de lekkerste oliebollen kunnen halen!

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Oliebol screenshot 1 Oliebol screenshot 2 Oliebol screenshot 3 Oliebol screenshot 4

App Changes

  • June 08, 2014 Initial release

Other Apps From aFrogleap B.V.

Poof Its Gone Voor de Jeugd Prime Streets Slim Parkeren FietstossWerk Nieuwsapplicatie IenM VNG Zorg en Zekerheid - Declareren Wereldhave Schadeformulier ­- schade melden via je mobiel OFS - Zappar