App Description

Kantonrechtersformule
Wanneer de rechter bij ontbinding van de arbeidsovereenkomt (art. 7:658 BW) besluit één der partijen een vergoeding toe te kennen, baseert hij zich vaak op de kantonrechtersformule. Deze formule geeft de hoogte van de vergoeding als volgt aan: A x B x C.
A: aantal gewogen dienstjaren B: de beloning C: de correctiefactor

Oude kantonrechtersformule: berekeningen bij een einde dienstverband voor 1 januari 2009
Bij de oude kantonrechtersformule (einde dienstverband voor 1 januari 2009) kent een andere weging wat betreft de dienstjaren (A). Hier kan worden gekozen voor een werkgevers- of werknemersvriendelijke interpretatie.

Gratis voor abonnees
De app kantonrechtersformule is gratis voor klanten van Sdu Uitgevers met een abonnement op Rekenpoort.nl. Met RekenPoort.nl heeft u 24 uur per dag en vanaf iedere computer in de wereld toegang tot een schat aan juridische rekentools en cijfers.

De app Kantonrechtersformule is een product van Sdu Uitgevers.
Sdu Uitgevers(www.sdu.nl) is één van Nederlands belangrijkste aanbieders van juridische informatie. Sdu Uitgevers voorziet de Nederlandse jurist dagelijks van vaktijdschriften, boeken, studiedagen en online informatie.

Bekijk http://www.scherpinsupport.nl/site/apps. als u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Kantonrechtersformule oud en nieuw screenshot 1 Kantonrechtersformule oud en nieuw screenshot 2 Kantonrechtersformule oud en nieuw screenshot 3 Kantonrechtersformule oud en nieuw screenshot 4

App Changes

  • June 07, 2014 Initial release