What's New

Aangepaste configuratie gegevens.

App Description

Erven en schenken
Berekening van de erf- en schenkbelasting volgens de meest recente tarieven en vrijstellingsbedragen. Per 1 januari 2010 is er een vereenvoudiging doorgevoerd van de Successiewet. Het aantal tarieven is fors teruggebracht en de vrijstellingen zijn aangepast. De termen successierecht en schenkingsrecht zijn vervangen door erfbelasting en schenkbelasting. Met deze app kunt u op eenvoudige wijze volgens deze nieuwe regels de verschuldigde erf- en schenkbelasting berekenen.

Gratis voor abonnees
De app Erven en schenken is gratis voor klanten van Sdu Uitgevers met een abonnement op Rekenpoort.nl. Met RekenPoort.nl heeft u 24 uur per dag en vanaf iedere computer in de wereld toegang tot een schat aan juridische rekentools en cijfers.

De app Erven en schenken is een product van Sdu Uitgevers.
Sdu Uitgevers (www.sdu.nl) is één van Nederlands belangrijkste aanbieders van juridische informatie. Sdu Uitgevers voorziet de Nederlandse jurist dagelijks van vaktijdschriften, boeken, studiedagen en online informatie.

Bekijk http://www.scherpinsupport.nl/site/apps. als u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Erven en schenken screenshot 1 Erven en schenken screenshot 2 Erven en schenken screenshot 3 Erven en schenken screenshot 4

App Changes

  • June 14, 2014 Initial release