App Description

★★★ En uppläst julkalender i 24 avsnitt! ★★★
Ett riktigt Piratäventyr! är en interaktiv julkalender till hela familjen. Man öppnar helt enkelt en lucka, som i en traditionell julkalender, och bakom varje lucka gömmer sig en del av ett spännande äventyr i både bilder, text och ljud.

”Ett riktigt piratäventyr” är den spännande historian om Silja och Pop, som en dag stöter på ett äkta piratskepp. På skeppet hittar de Kapten Rödskäggs hemliga skattkarta, och därmed går jakten igång på att finna skatten före den onde Pirat Långkniv. Samtidig är det kaos där hemma i julstöket, faster Lucinda och kusin Albert flyttar plötsligt in, och vem är det egentligen, som har flyttat in i grannhuset?

Såhär fungerar App'en:
Historian är uppdelad i 24 spännande avsnitt, som både kan läsas och lyssnas till som i en ljudbok. Man klickar sig varje dag in på den stora piratskattkartan för att lyssna på dagens avsnitt, men kom ihåg att man inte kan fuska och lyssna på dagar som inte varit än! Julkalendern är endast aktiv i december månad. Men å andra sidan aktiveras den även i december nästa år.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Ett riktigt Piratäventyr! screenshot 1 Ett riktigt Piratäventyr! screenshot 2 Ett riktigt Piratäventyr! screenshot 3 Ett riktigt Piratäventyr! screenshot 4 Ett riktigt Piratäventyr! screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Ett riktigt Piratäventyr! screenshot 6 Ett riktigt Piratäventyr! screenshot 7 Ett riktigt Piratäventyr! screenshot 8 Ett riktigt Piratäventyr! screenshot 9 Ett riktigt Piratäventyr! screenshot 10

App Changes

  • November 11, 2012 Initial release