What's New

- Forbedret iPhone 5 layout

App Description

★★★ En julekalender og musikfortælling i 24 afsnit ★★★
Splitte mine bramsejl og rigtig god piratjul! Hent alle sørøveres interaktive favorit julekalender til hele familien.

ET ÆGTE PIRATEVENTYR
”Et ægte pirateventyr” er den spændende historie om Silja og Pop, der en dag støder på et ægte piratskib. På skibet finder de kaptajn Rødskægs hemmelige skattekort, og så går jagten ind på at finde skatten før den onde pirat Langkniv. Samtidig er der rod i julehyggen derhjemme, tante Lucinda og fætter Albert flytter pludselig ind, og hvem er det mon, der er flyttet ind i nabohuset?

SÅDAN FUNGERER APP'EN
Du og dit barn skal lede efter de 24 låger på et kæmpe skattekort. Eventyret sættes i gang ved at åbne en af lågerne og læses op af Marie Markvard Andersen, som også har skrevet det. Musikken er af Morten Gildberg-Hansen.

Hver afsnit varer tre til seks minutter og en time i alt. Historien henvender sig til seje piratbørn mellem 6 og 12 år og resten af familien.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Julekalender - Et ægte Pirateventyr! screenshot 1 Julekalender - Et ægte Pirateventyr! screenshot 2 Julekalender - Et ægte Pirateventyr! screenshot 3 Julekalender - Et ægte Pirateventyr! screenshot 4 Julekalender - Et ægte Pirateventyr! screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Julekalender - Et ægte Pirateventyr! screenshot 6 Julekalender - Et ægte Pirateventyr! screenshot 7 Julekalender - Et ægte Pirateventyr! screenshot 8 Julekalender - Et ægte Pirateventyr! screenshot 9 Julekalender - Et ægte Pirateventyr! screenshot 10

App Changes

  • November 11, 2012 Initial release
  • November 11, 2012 Price decrease: $3.99 -> $1.99
  • November 22, 2012 New version 1.01