What's New

New reader.

App Description

A Vasárnapi Hírek a hétvége belföldi és külföldi közéleti eseményeiről, sporthíreiről a legfrissebben, legátfogóbban, exkluzív hírekkel számol be. Ezen túl interjúkat, háttér- és elemző anyagokat, véleményeket, illetve hétvégi magazinként szórakoztatást és több napra való olvasnivalót biztosítunk Önnek.

Megújult, modern külsővel, friss és korszerű tartalommal jelentkezik 2010 nyarától a Vasárnapi Hírek. A szerkesztőség három célt tűzött maga elé: a Vasárnapi Hírek hetente egyszer megjelenő napilap: amely a hétvége belföldi, külföldi közéleti eseményeiről,sporthíreiről a legfrissebben, legátfogóbban, exkluzív hírekkelszámol be, tematizálva ezzel a hétvégi hírfolyamot a Vasárnapi Hírek a vasárnapi lappiac egyetlen szeriőz hetilapja:az újság interjúi, háttér- és elemző anyagai, valamint véleményrovatának cikkei befolyást, tekintélyt biztosítanak a lapnak a Vasárnapi Hírek hétvégi magazin: a lap a szórakoztatást, több napra való olvasnivaló biztosítását is feladatának tekinti Mindehhez illeszkedik a Vasárnapi Hírek megújuló on-line felülete, illetve új Facebook és Twitter oldalai.

Éves előfizetés - 51 pld, 15,99€
Féléves előfizetés - 25 pld, 8,99€
Negyedéves előfizetés - 12 pld, 4,49€

Az előfizetés az Ön iTunes account-ján keresztül történik. Az előfizetés automatikusan megújul, hacsak nincs ez az opció kikapcsolva legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Az előfizetés összege le lesz vonva az előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. Az előfizetést kezelheti a felhasználó és az automatikus megújítást ki lehet kapcsolni a vásárlás után az Account Settings-ben. Már meglévő előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. A mutatványszám ingyenesen elérhető, ugyanakkor az archívumban megvásárolható.

Automatikus előfizetés megújítás kikapcsolása:
Be kell jelentkeznie az Appstore-ba, majd a View Account menüpontban, a Manage App Subscriptions gomb megnyomása után tudja kikapcsolni az automatikus előfizetés megújítást.

Kérdéseire az http://ujsagos-stand.hu/kapcsolat címen állunk rendelkezésére.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Vasárnapi Hírek screenshot 1 Vasárnapi Hírek screenshot 2 Vasárnapi Hírek screenshot 3

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Vasárnapi Hírek screenshot 4 Vasárnapi Hírek screenshot 5 Vasárnapi Hírek screenshot 6 Vasárnapi Hírek screenshot 7 Vasárnapi Hírek screenshot 8

App Changes

  • June 11, 2014 Initial release
  • November 04, 2015 New version 4.1