What's New

- Bugfixes

App Description

Met deze HOI oplage App kun je de meest actuele oplagecijfers bekijken van vele honderden print- en digitale titels, die bij HOI zijn aangesloten. Met ‘titelcheck’ controleer je of een titel bij HOI is aangesloten. Een HOI titel herken je aan het HOI keurmerk. Het keurmerk is een kwaliteitsstempel dat staat voor betrouwbare en gecontroleerde oplagecijfers. De cijfers in deze App worden 5x per jaar geactualiseerd. Voor een update van de meest recente oplagecijfers klik je bij de homepage op de knop ‘update’.

Oplagecijfers vergelijken
Met ‘oplagecijfers vergelijken’ wordt de opvraagmodule gestart. In een aantal stappen kun je de meest actuele oplagecijfers opvragen. Eerst selecteer je een mediumgroep (dagbladen, magazines, vaktijdschriften etc.) en vervolgens selecteer je een specifieke uitgever, een printcategorie (zoals vrouwenbladen) of titel(s). Qua resultaten kun je kiezen voor ‘totaal verspreide oplage’ of ‘betaalde gerichte oplage’, waarbij de meest actuele periode vergeleken wordt met dezelfde periode van het vorige jaar. Ook wordt het procentuele verschil weergegeven. Voor vaktijdschriften wordt het meest recente kwartaalcijfer en het gecertificeerde jaarcijfer getoond.

Titelcheck
‘Titelcheck’ is een snelle zoekfunctie waarmee je kunt controleren of een titel bij HOI is aangesloten. In de zoekresultaten worden de meest recente oplagecijfers van de aangesloten titel getoond. Bij ‘geen resultaat’ is de titel niet bij HOI aangesloten en heeft geen keurmerk voor betrouwbare en gecontroleerde HOI oplagecijfers.

Over HOI, Instituut voor Media Auditing
HOI, Instituut voor Media Auditing is een onafhankelijke organisatie van alle belangrijke marktpartijen binnen de communicatie-industrie: adverteerders (BVA), mediabureaus (PMA) en uitgevers (NUV). Doelstelling van HOI is het publiceren van betrouwbare en gecontroleerde oplagecijfers. HOI publiceert per kwartaal oplagecijfers en 1x per jaar gecertificeerde jaarcijfers en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de 'accountability' van reclamebestedingen van adverteerders.

Voorwaarden
HOI stelt zich niet aansprakelijk voor schade als gevolg van publicatiefouten alsmede rekenfouten en voor de gevolgen van het niet publiceren van de oplagecijfers van een titel. HOI is niet aansprakelijk voor vorderingen die verband houden met de oplagecijfers. Oplagecijfers mogen niet hergebruikt of gepubliceerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van HOI.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

HOI oplagecijfers screenshot 1 HOI oplagecijfers screenshot 2 HOI oplagecijfers screenshot 3 HOI oplagecijfers screenshot 4 HOI oplagecijfers screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

HOI oplagecijfers screenshot 6 HOI oplagecijfers screenshot 7 HOI oplagecijfers screenshot 8 HOI oplagecijfers screenshot 9 HOI oplagecijfers screenshot 10

App Changes

  • June 08, 2014 Initial release
  • July 21, 2014 New version 2.1.0