What's New

Möjlighet att välja programpunkter som favoriter. Ny grafik och snyggare sätt att presentera programpunkter.

App Description

Meg är en mötesplats som uppstår ur ett tydligt behov. Ett behov av att dela idéer och inspirera andra som påverkar vårt medielandskap. Eftersom tekniken, användandet och mediernas innehåll fullständigt har förändrats de senaste åren är det på tiden att Meg samlar allt under ett och samma tak – innovation, innehåll och idéer.

Meg är alltså ingen vanlig mässa. Den är nämligen inte till för en speciell bransch eller yrkeskår utan riktar sig till alla som är med och påverkar hur vårt medielandskap ser ut - oavsett om du har en blogg, en gigantisk mediekoncern eller tillverkar filmkameror. På så sätt samlar vi mer kunskap, om allt från ny teknik och teknologi till mediernas innehåll, ansvar och nytta.

På Meg får du se de stora medieaktörerna delta i seminarier och ge föreläsningar. Du kan också inspireras av debatter och intervjuer där aktuella ämnen, trender och nya idéer vädras.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Meg screenshot 1 Meg screenshot 2 Meg screenshot 3 Meg screenshot 4

App Changes

  • November 15, 2012 Initial release
  • December 04, 2012 New version 1.1
  • March 09, 2013 New version 1.2
  • February 22, 2014 New version 1.5
  • December 12, 2014 New version 2.0

Other Apps From Ave. Production HB

BIL Sweden GSE Airport Aveny Production Radio Gbg Rabattjakt TwistedFeet Impuls Sjöbo Anmäl hinder Swerör Tempohus Eksta felanmälan Tingstad Rörinstallation Brandfarliga arbeten Navix