What's New

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

Fixing upgrade process

App Description

***První interaktivní katalog produktů dekorativní kosmetiky***
***Jednotlivé odstíny jsou prezentovány přímo na modelkách***
***Obsahuje vždy aktuální ceny a akční nabídky***


Kosmetická značka MAX FACTOR nese jméno svého zakladatele, který ji poprvé představil v HOLLYWOODU v roce 1909. Původně se jednalo o líčení pro filmové potřeby, ale postupně si odolná a přitom pleť nedevastující kosmetika našla cestu i k běžným zákaznicím. Přesto dodnes zůstává MAX FACTOR věrný heslu „Make-up maskérů filmových hvězd“. Kromě stříbrného plátna se ale objevuje často i na módních přehlídkách během Fashion Week v Londýně, Miláně, Paříži i v New Yorku. Hollywoodští maskéři a přední vizážisté jsou rovněž konzultanty při vývoji nových výrobků i nových trendů v líčení.
Značka MAX FACTOR je iniciátorem řady moderních inovací v dekorativní kosmetice. Jako první představila odolný make-up, řasenku pro zvětšení objemu řas, skutečně neslíbatelnou rtěnku a řadu dalších zlepšení. Přitom neustále dbá na receptury šetrné k pleti a jednoduchou aplikaci všech svých výrobků tak, aby líčení nezabíralo příliš mnoho času.
MAX FACTOR naučil ženy, že krásky nemusí být jen na filmovém plátně a otevřel jim cestu k dokonalému vzhledu kdykoliv a kdekoliv. V přehledném katalogu najdete všechny kosmetické pomocníky dostupné v České republice – ve FAnn parfumeriích, Douglas, Marionnaud, dm, Rossmann, TETA i v dalších vybraných prodejnách.
Katalog je logicky rozdělený na kategorie TVÁŘ, OČI, RTY A NEHTY. U každého produktu jsou uvedeny všechny dostupné odstíny.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Katalog Max Factor screenshot 1 Katalog Max Factor screenshot 2 Katalog Max Factor screenshot 3 Katalog Max Factor screenshot 4 Katalog Max Factor screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Katalog Max Factor screenshot 6 Katalog Max Factor screenshot 7 Katalog Max Factor screenshot 8 Katalog Max Factor screenshot 9 Katalog Max Factor screenshot 10

App Changes

  • June 12, 2014 Initial release
  • February 26, 2015 New version 3.0.6
  • March 13, 2015 New version 3.0.7