App Description

Traženje značenja simbola, i u naoko običnim stvarima, oduvijek je ljudima pričinjavalo zadovoljstvo, pružalo im je utjehu i nadu, zbog najave sretnog perioda, ili ih je pripremalo na moguće nesreće.
Simboli odnosno znakovi u prirodi, kojima se tumači sadašnjost i nagovještava budućnost, vidljivi su svuda uokolo, na svim područjima života, bilo da je riječ o situacijama ili o stvarima. Zanimanje za njihovo tumačenje nije prestalo niti ulaskom u moderno doba i pojavom novih izuma, a ljubav je i dalje ostala glavno područje interesa.

LJUBAVNA KIHALICA
Muči te što tvoj dečko ili cura misle o tebi?
Hoćete li se vidjeti? Prohodati?
Zabavite se i otkrijte kojim će putem vaša veza krenuti!
Otkrijte pomoću vremena kihanja i magije brojeva!

****
Često se zateknete da kihnete svakog dana u isto vrijeme?
Ili da kihnete kad pomislite na neku osobu?
Otkrijte što magija brojeva i vremena nagovješta/predskazuje u ljubavnim odnosima!

****
Moderno vjerovanje, popularno među tinejdžerima u zadnjih dvadeset godina, pokazuje kako svoj značaj u predskazanjima ima i jedan "apćihaaa", ovisno o satu u kojem kihnete. Kihanje više nije tek moguća najava prehlade, već nagovještaj što tvoj dečko ili cura misle o tebi te kojim će putem vaša veza krenuti.
***

LJUBAVNA ZIJEVALICA
Provjerite zašto ste zijevnuli baš u određeno doba dana!?
Saznajte kome se sviđate?
Voli li vas plavokosi ili crnokosi crni dečko/cura?

Iako je zijevanje može značiti i da ste umorni ili da mozak traži dodatan kisik, zabavite se i otkrijte simboliku zijevanja, uz pomoć magije brojeva!
Uz malo ili puno zijevanja, odgovori se pronalaze u Ljubavnoj zijevalici, pa provjerite/doznajte misli li simpatija na vas i kako će se vaša veza u budućnosti odvijati. Ili hoćete li pronaći novog dečka ili curu?


LJUBAVNA ŠTUCAVICA
Iznenada, iz čista mira, ste štucnuli?
Da li to nešto znači?
Ima li to kakve veze s ljubavlju?
Hoće li me poljubiti? Sanja li me?
Zabavite se i odgovore potražite u ljubavnoj štucavici!
Iako štucanje može biti povezano s radom organizma, neki smatraju da u štucanju ima ljubavne simbolike te da može predvidjeti ljubavne događaje.
Pratite kada štucnete i otkrijte može li se na osnovu ovih prirodnih signala saznati što vas čeka u ljubavi - hoće li nazvati, da li mu se sviđate, hoćete li se pomiriti, kad ćete se vidjeti... . Zabavite se, a vjerujte samo ako vam tumačenja odgovaraju :-)

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Ljubavna gatalica screenshot 1

App Changes

  • December 14, 2012 Initial release
  • December 10, 2013 Price increase: $0.99 -> $1.99
  • December 16, 2013 Price decrease: $1.99 -> $0.99

Other Apps From Praxis

Tuscany Dolphins - dive into their world! Horoskop dijeta Sanjarica tumac snova Adivinaciones amorosas Love Fortune Teller Dream ON (Dream dictionary) Significado de los suenos (Dicionario de suenos) Sogni d'oro! (interpretazione dei sogni) Dieta del Zodiaco Previsioni d'amore The Astro Diet Venice :-)