App Description

Danmarkspræmiere og genfødsel af en nyklassisk genre!!

Store ord, men Adam og det mystiske spøgelseshus er en vælg-selv-handlingen historie for hele familien! Her er det dig, der vælger hvordan historien udvikler sig, og hvad der skal ske.

Adam skal passe sin lillesøster Trille, men han er lidt for optaget af sit computerspil. Da han endelig er færdig er Trille forsvundet, og Adam må nu bevæge sig op til det mystiske, gamle hus for enden af vejen for at lede efter hende. Men det er ikke noget almindeligt hus, han er kommet ind i. Det er fyldt med faldgruber, mystiske væsner og fortryllede rum.
Skal Adam spørge den hvide dame om hjælp, eller den skøre urmager? Skal han samle den ring op, der ligger på trappen og tør han mon at gå forbi den trehovedet drage? Bliver han mon ædt af den uhyggelige kæmpeedderkop eller ender han i skoven hos de fortryllede nymfer? Det er alt sammen op til dig!

Historien rummer over 300 afsnit og der findes 42 slutninger, så der er nok af forskellige historier at kaste sig ud i. Læs sammen, snak sammen og vælg sammen hvad Adam skal gøre.

Held og lykke på det storslåede eventyr, som er skrevet af Marie Markvard Andersen og illustreret af Laura Enna Winther.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Adam og det mystiske spøgelseshus screenshot 1 Adam og det mystiske spøgelseshus screenshot 2 Adam og det mystiske spøgelseshus screenshot 3 Adam og det mystiske spøgelseshus screenshot 4 Adam og det mystiske spøgelseshus screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Adam og det mystiske spøgelseshus screenshot 6 Adam og det mystiske spøgelseshus screenshot 7 Adam og det mystiske spøgelseshus screenshot 8 Adam og det mystiske spøgelseshus screenshot 9 Adam og det mystiske spøgelseshus screenshot 10

App Changes

  • October 24, 2012 Initial release
  • October 28, 2012 Price decrease: $6.99 -> $5.99