What's New

Diverse verbeteringen.
Meer vogels en paddenstoelen en alle vlinders van Nederland.

App Description

Altijd je digitale veldgids bij de hand. Een interactieve iPhone app met de meest voorkomende vogels, veldbloemen, paddenstoelen en zoogdieren. De app heeft nu meer dan 600 soorten.

Dankzij het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Vlinderstichting heeft de Veldgids alle vlinders van Nederland met een lijst met ernstig bedreigde vlinders en sinds kort ook alle libellen van Nederland!!


Beschrijving

De meest opvallende en algemene vogels, planten en paddenstoelen in één app. Is dit een Krul- of een Speerdistel, een Kraai of een Roek? Voortaan weet je direct wat er vliegt, rent of bloeit in de natuur of je eigen tuin
Spots verzamelen en delen met vrienden. Genieten van vogelgeluiden en professionele natuurfotografie van Han Bouwmeester. Als extra heeft de app nu ook een locatiekaart. Nooit meer verdwalen en makkelijk je spots terug vinden.

Tip van een gebruiker: ‘Probeer eens of een roodborstje antwoord geeft op de zang van de app! Kinderen vinden dit fantastisch, papa praat met de vogels kreeg ik als reactie.’

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Veldgids screenshot 1 Veldgids screenshot 2 Veldgids screenshot 3 Veldgids screenshot 4 Veldgids screenshot 5

App Changes

  • March 09, 2015 Price increase: FREE! -> $3.99
  • March 07, 2015 Price decrease: $3.99 -> FREE!
  • June 18, 2014 Initial release

Other Apps From Nature2U