What's New

Beste Gebruikers,
De mooie nieuwe versie 3.0 van de Veldgids geeft grote problemen bij bestaande gebruikers van de app. Dat vinden wij heel erg vervelend voor alle trouwe gebruikers.
Advies van de ontwikkelaar:
- U heeft de update naar versie 3.0 nog niet gedaan.
Advies: wachten met de update tot de nieuwe update (versie 3.1), met de oplossing van het probleem.
- U heeft problemen met de update.
Advies: Als u uw spots wilt behouden, moet u helaas wachten tot de nieuwe update (versie 3.1) met de oplossing van het probleem.
Advies: Als u uw spots minder belangrijk vindt kunt u de Veldgids verwijderen en de versie 3.0 installeren. U heeft dan de nieuwe app zonder problemen, maar bent uw spots kwijt.
Via facebook houden wij u op de hoogte. Wij hopen dat de ontwikkelaar snel met de oplossing komt en u weer kunt genieten van de mooie foto's en beschrijvingen.

Groeten van het Veldgidsteam.

Reactie of vragen zijn welkom. U kunt voor vragen bij problemen altijd terecht bij [email protected]

- Vernieuwd design!
- Friese namen, Latijnse namen en kindermodus!
- Geheugenbesparing (400MB kleiner!)
- Spots delen met eigen foto!
- Spots delen met Teldatabases (Vlinderstichting en NDFF)

Met dank aan de provinsje Fryslân en Afûk!

App Description

Altijd je digitale veldgids bij de hand. Een interactieve iPhone app met de meest voorkomende vogels, veldbloemen, paddenstoelen en zoogdieren. De app heeft nu meer dan 600 soorten.

Dankzij het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Vlinderstichting heeft de Veldgids alle vlinders van Nederland met een lijst met ernstig bedreigde vlinders en sinds kort ook alle libellen van Nederland!!


Beschrijving

De meest opvallende en algemene vogels, planten en paddenstoelen in één app. Is dit een Krul- of een Speerdistel, een Kraai of een Roek? Voortaan weet je direct wat er vliegt, rent of bloeit in de natuur of je eigen tuin
Spots verzamelen, delen met vrienden en zelfs doorgeven aan de Vlinderstichting of de Nationale Database Flora en Fauna. Genieten van vogelgeluiden en professionele natuurfotografie van Han Bouwmeester. Als extra heeft de app nu ook een locatiekaart. Nooit meer verdwalen en makkelijk je spots terug vinden.
De Veldgidsapp kan de Friese en de Nederlandse namen tegelijk laten zien. Via instellingen in de app kun je de taal kiezen. Veel plezier met de prachtige namen uit Fryslân. Met dank aan provinsje Fryslân en Afúk


Tip van een gebruiker: ‘Probeer eens of een roodborstje antwoord geeft op de zang van de app! Kinderen vinden dit fantastisch, papa praat met de vogels kreeg ik als reactie.’

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Veldgids screenshot 1 Veldgids screenshot 2 Veldgids screenshot 3 Veldgids screenshot 4 Veldgids screenshot 5

App Changes

  • June 18, 2014 Initial release
  • March 07, 2015 Price decrease: $3.99 -> FREE!
  • March 09, 2015 Price increase: FREE! -> $3.99
  • August 01, 2015 New version 3.0

Other Apps From Nature2U

Vlindermee