What's New

New reader.

App Description

A Veszprém megyei portákra több mint hatvan éve mindennapos vendégként beköszönő Napló folyamatosan nagy népszerűségnek örvend.

A Napló megyei napilapként helyi, egyedi információkkal és szolgáltatásokkal nélkülözhetetlen az olvasók számára. A kistérségek életével külön törődik önálló mutációs oldalakon (Bakony-Balaton, Bakonyalja, Somló-Badacsony), igazodik a megye sokszínű gazdasági, közéleti, kulturális igényeihez, vagyis korszerű regionális napilapként megkerülhetetlen része e színes megye mindennapi életének.

Különböző időszakokra lehet előfizetni. Előfizetői időszakok:

1 év: 360 pld 74,99€
1/2 év: 180 pld 37,99€
1/4 év: 90 pld. 20,99€

A naplodigital.hu portálon előfizetett lapok, automatikusan és minden további költség nélkül olvashatóak itt iPad és iPhone-on. Az előfizetés az Ön iTunes account-ján keresztül történik. Az előfizetés automatikusan megújul, hacsak nincs ez az opció kikapcsolva legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Az előfizetés összege le lesz vonva az előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. Az előfizetést kezelheti a felhasználó és az automatikus megújítást ki lehet kapcsolni a vásárlás után az Account Settings-ben. Már meglévő előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. A mutatványszám ingyenesen elérhető, ugyanakkor az archívumban megvásárolható.

Automatikus előfizetés megújítás kikapcsolása: Be kell jelentkeznie az Appstore-ba, majd a View Account menüpontban, a Manage App Subscriptions gomb megnyomása után tudja kikapcsolni az automatikus előfizetés megújítást.

Kérdéseire az [email protected] e-mail címen állunk rendelkezésére.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Napló screenshot 1 Napló screenshot 2 Napló screenshot 3

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Napló screenshot 4 Napló screenshot 5 Napló screenshot 6 Napló screenshot 7 Napló screenshot 8

App Changes

  • June 18, 2014 Initial release
  • November 17, 2015 New version 4.0