What's New

1) Izleme ekranina Rakim icin Birim secimi eklendi
2) Hedef ekranina renkli pinler eklendi.

App Description

"Güneş Vakti" mevcut konum veya verilen herhangi bir gün, zaman ve GPS koordinatı ile alakalı neredeyse herşeyi hassas bir şekilde hesaplayan ve gösteren bir uygulamadır. "Güneş Vakti" yürüyüşçüler, kaşifler, pilotlar, kurtarma ekipleri, kolluk kuvvetleri, geocaching, çiftçiler, öğretmenler, öğrenciler, denizciler, balıkçılar, mimarlar, güneş enerjisi ile uğraşan kişiler ve askeri personeli de içeren geniş bir kitle için amaçlanmış bir programdır. Çok değerli ve detaylı bilgi veren yüksek eğitici değeri olan ciddi ve gelişmiş bir navigasyon program olarak kullanılabileceği gibi oynaması eğlenceli bir program olarak da kullanılabilir. Kullanıcı tarafından özelleştirilecek şekilde tasarlanmış ve iPhone ve iPad için bir “İsviçre Çakısı” olacaktır.

"Güneş Vakti"’ nin içerisinde kuzey kutbundan güney kutbuna fark etmeden herhangibir yer ve zamanda güneşin, ayın ve diğer bazı gök cisimlerinin yükseklik, azimut açılarının yüksekliğe, atmosferik basınca, verilen gündeki sıcaklığa bağlı olarak hesaplayan bilgisayar programları vardır. Bu çok güvenilir resmi kurumlarda dahil olmak üzere birçoklarının bulunamayacağı bir iddiadır. "Güneş Vakti" hassasiyetine sadece US Naval Observatory ve JPL programları ulaşabilir.


➤ Aşağıda verilen 39 dili destekler !

➤ Navigasyon uygulamalarında harita, güneş, manyetik ve “eşsiz” GPS pusulası özelliklerini bir arada bulundurur.

➤ Dokunmatik ekran üzerindeki 25 değişik parametreli “eşsiz” analog pusula göstergesi ve GPS koordinat çözümlemeli dünya haritası.

➤ Dünya üzerindeki herhangi iki nokta arasındaki açı ve mesafenin günümüz mobil uygulamaları içerisindeki en hassas hesabı

➤ Hava ulaşım dahil olmak üzere herhangi bir zaman aralığı ve geniş bir hız yelpazesi için GPS koordinatı, gün, saatve yükseklik takip özelliği (arka planda sürekli GPS kullanımı pil süresini önemli ölçüde azaltabilir)

➤ Acil durumlarda SMS veya e-posta ile raporlama.

➤ Herhangi bir yer ve zaman için çok hassas anlık güneş enerjisi yoğunluk hesabı.
Sabit ve güneşi takip eden paneller için güneş enerjisi yoğunluk hesabı. Herhangi GPS koordinatında bir zaman aralığı bazında, güneş panelleri için en verimli sabit azimut ve yükseklik açı hesabı.

➤ Ayın azimut ve yükseklik açısı, evreleri, görülebilir alan oranı, mesafe ve döngü zamanları

➤ Dünya ve ayın güneş sistemi içindeki gerçek ve herhangi bir gün ve hızlarda eksenel hareketlerinin hassas animasyonu

➤ Herhangi bir zaman ve yerdeki güneş doğuş, güneş batış, öğlen ve tanımlanmış tüm tan vakti (günlük tan, deniz tanı ve astronomik tan) hesapları.

Desteklenen Diller:
Afgan
Arnavutça
Arapça
Azerice
Bulgarca
Çince - Geleneksel
Çince - Basitleştirilmiş
Çekçe
Danca
İngilizce
Fince
Fransızca
Almanca
Yunanca
İbranice
Macarca
Hintçe
Endonezyaca
İtalyanca
Japonca
Kazakça
Korece
Moğolca
Norveççe
Persçe
Lehçe
Brezilya Portekzcesi
Portekiz Potekizcesi
Romence
Rusça
Sırpça
Slovakça
İspanyolca
İsveççe
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Özbekçe
Vietnamca

➤ 100+ şekilden ve ekran görüntü içeren internet sayfası ile desteklenmiş 100+ sayfalık açıklayıcı teknik kullanma kılavuzu

(Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life)

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Güneş Vakti for iPad screenshot 1 Güneş Vakti for iPad screenshot 2 Güneş Vakti for iPad screenshot 3 Güneş Vakti for iPad screenshot 4 Güneş Vakti for iPad screenshot 5

App Changes

  • June 13, 2014 Initial release
  • July 27, 2014 Price decrease: $4.99 -> $2.99