App Description

Ur Bröderna Grimms stora sagosamling har vi nu tagit fram den klassiska berättelsen om Törnrosa. Det är en spännande, dramatisk saga med mycket magi och såklart ett lyckligt slut. Vi är stolta över att kunna presentera vår egen version av den här älskade sagan.


★ HANDLING

Går det att besegra en sårad häxa och hennes krafter? Är det möjligt att undvika sitt öde? Det är frågor som du får svar på i den här sagan. Sagan om Törnrosa handlar om kampen mellan det goda och det onda och visar att kärleken är den starkaste kraften som i slutet övervinner allt. Detta är en saga som flera generationer har växt upp med och nu har du möjligt att låta även ditt barn ta del av den.


★ BESKRIVNING AV APPEN

De handritade illustrationerna har många vackra detaljer som kommer att höja läsupplevelsen. En professionell skådespelare har läst in röstinspelningen viket gör sagan fängslande och livfull. Du kan även välja att spela in din egen röst eller en familjemedlems röst så att ditt barn kan somna tryggt till en uppläsning han eller hon känner igen. Appen har plats för många inspelningar så morföräldrar, farföräldrar och syskon kan alla läsa in och sedan är det bara att välja.


★ EGENSKAPER

- Lämplig för barn från 3 år och uppåt
- Vackra, handgjorda illustrationer
- Röstinspelning av den talangfulla skådespelerskan Viktoria Flodström
- Originalmusik komponerad speciellt för den här appen
- Obegränsat antal inspelningar
- Universell app som passar lika bra till iPad som till iPhone eller iPod
- ”Child Lock” som hindrar att barnen ändrar inställningarna


★ KONTAKT

www.facebook.com/stechak.entertainment
www.twitter.com/stechak
www.stechak.com
[email protected]

-------------------------
Om ni stöter på några tekniska problem eller har förslag på hur vi kan förbättra appen besök oss gärna på feedback.stechak.com, och lämna era kommentarer och synpunkter. Vi kommer att så fort som möjligt reagera för att appen ska bli ännu bättre.

Tack på förhand, och vi hoppas att ni kommer tycka om appen!

STeCHaK teamet

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Törnrosa screenshot 1 Törnrosa screenshot 2 Törnrosa screenshot 3 Törnrosa screenshot 4 Törnrosa screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Törnrosa screenshot 6 Törnrosa screenshot 7 Törnrosa screenshot 8 Törnrosa screenshot 9 Törnrosa screenshot 10

App Changes

  • June 14, 2014 Initial release

Other Apps From Pravo Production AB

Crvenkapica Ivica i Marica Der Froschkönig von STeCHaK Hans och Greta Hänsel und Gretel Chair P77 - The Art of Design Ničiji Mačak Rotkäppchen von STeCHaK Princeza i žabac Little Red Riding Hood by STeCHaK Uyuyan Güzel Rödluvan Prinsessan och grodan Ružno pače Dornröschen von STeCHaK Trnoružica Sleeping Beauty by STeCHaK Kırmızı Başlıklı Kız The Safari Club Hansel ve Gretel Kurbağa ve Prenses