What's New

iOS 8 korjauksia

App Description

Pohjolan Perhokalastaja on laatutietoiselle kuluttajalle suunnattu perhokalastuksen erikoislehti. Lehti tarjoaa kiinnostavaa luettavaa niin aloittelevalle kuin kokeneellekin perhokalastuksen harrastajalle.

Pohjolan Perhokalastaja kertoo kalastuspaikoista ja -tekniikoista sekä välineistä ja varusteista, aina pintaa syvemmälle pyrkien. Lehden teemoihin kuuluvat luonnollisesti myös niin perhonsidonta kuin kalastusmatkailukin.

Pohjolan Perhokalastajaa leimaa myös vahva kansainvälisyys, kiitos useiden ulkomaisten avustajiemme asiantuntevien artikkeleiden. Pohjolan Perhokalastaja ilmestyy viisi kertaa vuodessa.

12-kuukauden kestotilaus 44,99 € sisältäen 5 lehteä, jatkuu automaattisesti kunnes päätät lopettaa kestotilauksen. Voit hallita tilausasetuksiasi iTunesissa. Mikäli haluat peruuttaa kestotilauksen tulee se peruuttaa 24 tuntia ennen uuden tilausjakson alkamista.

Irtonumerot 11,99 €

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Pohjolan Perhokalastaja screenshot 1 Pohjolan Perhokalastaja screenshot 2 Pohjolan Perhokalastaja screenshot 3 Pohjolan Perhokalastaja screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Pohjolan Perhokalastaja screenshot 5

App Changes

  • June 18, 2014 Initial release
  • November 05, 2014 New version 3.1