App Description

100% metsästystä, kaikille metsästäjille. Riista-lehti nyt iPadissa ja iPhonessa.

Vuonna 2007 aloittanut Riista on korkealuokkainen metsästykseen keskittyvä erälehti. Lehti edustaa tämän päivän metsästyskulttuuria, jossa moderni teknologia kohtaa perinteen.

Riista keskittyy metsästysharrastukseen käsitellen aihepiiriään mahdollisimman laajasti ja yksityiskohtaisesti. Jokaisessa numerossa on mukana muutamia jahtijuttuja, runsaasti ase- ja varuste-esittelyjä sekä artikkelisarjoja, joiden sisältö siirtää suomalaista metsästystaitoa harrastajille. Riistan tekijät ovat asiantuntevia aktiivimetsästäjiä, joiden kokemukset tulevat eri puolilta Suomea sekä ulkomaisista jahdeista. Lehden ulkonäkö ja sisällön laatu kestää vertailun mihin tahansa alan julkaisuun maailmassa.

Riista on metsästyslehti, jonka sivuilta huokuu aito erätunnelma. Lehdessä on vähintään 68 sivua ja se ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.


12-kuukauden kestotilaus 39,99 € sisältäen 8 lehteä, jatkuu automaattisesti kunnes päätät lopettaa kestotilauksen. Voit hallita tilausasetuksiasi iTunesissa. Mikäli haluat peruuttaa kestotilauksen tulee se peruuttaa 24 tuntia ennen uuden tilausjakson alkamista.

Irtonumerot 6,99 - 1,59 €

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Riista screenshot 1 Riista screenshot 2 Riista screenshot 3 Riista screenshot 4 Riista screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Riista screenshot 6 Riista screenshot 7 Riista screenshot 8 Riista screenshot 9

App Changes

  • June 19, 2014 Initial release