What's New

We zullen dagelijks een gratis iPhone of iPad app aanbieden. Update deze app zodat je geen enkel geschenk mist. Vergeet niet je PUSH-BERICHTEN te ACTIVEREN, dan mis je geen enkele aanbieding.

In deze update:
- iOS 5 bug verholpen: app crasht niet meer bij iDevices op iOS 5
- iPhone 5 ondersteuning
- iOS 6 ondersteuning
- Facebook intergratie
- Aanduiding beschikbaarheid app voor iPhone/iPad
- Bug fixes

Bezoek onze website voor meer informatie: www.appevent.com.

App Description

AppEvent is de app om dagelijks gratis apps te vinden. Iedere applicatie is slechts 24 uur gratis, dus wees er snel bij om je geschenk in te wisselen! Dagelijkse is er een gratis iPhone of iPad-applicatie! AppEvent is de app waarbij ook regelmatig Nederlandstalige apps worden gepromoot.

Vergeet niet je PUSH-BERICHTEN te ACTIVEREN om geen dagelijkse aanbieding te missen. Vind je AppEvent leuk? Laat dan een waardering of een reactie achter.

Met deze officiële applicatie van AppEvent zie je in één oogopslag welke app er vandaag gratis is in samenwerking met AppEvent. Daarnaast is er ook een overzicht van alle apps die eerder gratis waren. Met de pushnotificatie die je elke dag ontvangt zal je bovendien nooit meer een cadeau missen!

Vanuit de app is het heel eenvoudig om de gratis app van de Dag te delen met je vrienden. Dat kan via Twitter, Facebook, SMS en e-mail. Zo kan je ook je vrienden blij maken met een gratis app!

App Screen Shots

(click to enlarge)

App Changes

November 10, 2013 New version 3.1.2
November 05, 2013 New version 3.1.1
October 08, 2013 New version 3.1.0
September 26, 2013 New version 3.0
December 22, 2012 New version 2.3
December 19, 2012 New version 2.2
May 31, 2012 Initial Release

Other Apps From MCM Publishers