What's New

Kitaplikta yaşanana sorunlar düzeltildi.

App Description

1987 yılında Nil A.Ş olarak yayıncılık hayatına başlayan yayın evimiz ilk başlarda genel anlamda dinî, ilmî, edebî, fikrî, kültürel ve sesli yayıncılık alanlarında faaliyet gösteriyordu. Bu manada kültür hayatımıza sayısız nitelikli eser kazandıran yayın evimiz 2005 yılından itibaren velud bir iş bölümü yapılanmayla bir gönül ve aksiyon insanı Fethullah Gülen eserlerinde yoğunlaşma kararı aldı.

Böylece geleceğin fikir işçisi ve mimarlarına daha nitelikli ve daha hızlı ulaşma/buluşma gayretindeyiz.

Nil Yayınları, insanı yücelten değerlerden habersiz yetiştirilmiş, maddenin ağır baskısı altında ezilmiş ve tükenmiş, hiçliğin koynunda süt emen nesillerin kayboluşu karşısında, bu nesillere örnek insanın ve cemiyetin nasıl olması gerektiğini anlatmak sancısıyla kurulmuş bir yayınevidir.

Örnek insan ve toplumun vasıfları ile, kalb-kafa bütünlüğü mülâhazasına bağlı yaşayan, özü-sözü doğru vicdan genişliğine ulaşmış fertle başlayıp, aile ve nihayet ideal bir toplumun yol haritasını veren bir yayıncılık anlayışı izlemektedir.

Asrımız ilim asrıdır ve bundan sonra da ilim hükmedecektir. Bir insanın gerçek insan olması da kafasının müspet ilimlerle, kalbinin de inançla aydınlanmasına bağlıdır. Din ile ilim el ele yürüyecek.. iman ile akıl sarmaş-dolaş her yere meyvelerini saçacaktır.

Şimdi Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin tüm eserlerini bu uygulamayla sizlere sunuyoruz.

Geliştirici Sürat Teknoloji | www.surat.com.tr

iPad Screenshots

(click to enlarge)

iPırlanta screenshot 1 iPırlanta screenshot 2 iPırlanta screenshot 3

App Changes

  • June 10, 2014 Initial release
  • June 13, 2014 New version 2.3.1