What's New

-iPhone 5 update
-geen login meer nodig

App Description

Parkeren in Maastricht is vaak niet makkelijk. Op piekdagen zijn er veel automobilisten die een parkeerplek zoeken. Ook als je de stad kent, is het fijn om makkelijk en snel te kunnen parkeren. Daarom heeft Maastricht-Bereikbaar de Slim Parkeren app bedacht. Zo denken we het automobilisten makkelijker te maken een parkeerplek te vinden en verder te komen in de stad.

Met deze app wordt u geholpen op weg naar Maastricht en krijgt u tijdens uw reis informatie over de parkeerlocatie. De applicatie zal u op verschillende manieren snel en veilig op uw bestemming krijgen. Wanneer de gekozen parkeergarage vol dreigt te lopen krijgt u hier automatisch melding van en wordt een alternatief aangeboden.

Deze app maakt tijdens het navigeren gebruik van uw locatie, hierdoor kan uw batterij sneller leeg raken. Het navigeren gaat door als u de app naar de achtergrond brengt.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Slim Parkeren screenshot 1 Slim Parkeren screenshot 2 Slim Parkeren screenshot 3 Slim Parkeren screenshot 4 Slim Parkeren screenshot 5

App Changes

  • June 10, 2014 Initial release

Other Apps From aFrogleap B.V.

Poof Its Gone CampingApp Nederlands Voor de Jeugd Prime Streets Oliebol FietstossWerk Nieuwsapplicatie IenM VNG-congres ZZ Wereldhave Schadeformulier ­- schade melden via je mobiel