What's New

Minor improvements

App Description

Uw autodealer altijd in uw broekzak?

Uw autodealer maakt het nu mogelijk overal en altijd alle informatie van uw auto bij de hand te hebben. In deze overzichtelijke app wordt alle informatie van uw auto samengevoegd. Wanneer dient mijn auto een servicebeurt te ondergaan? Wat is dat lampje op het dashboard? En hoe dien ik de olie te peilen? Antwoorden op deze vragen behoren tot de inhoud van de My Car app.

Doordat de applicatie uw kilometerschatting berekent, kunt u in één oogopslag zien wanneer uw auto voor bijvoorbeeld een grote beurt moet, wanneer deze voor de APK keuring langs uw dealer moet, of wanneer u de olie van uw auto zou moeten peilen.

Ook helpt uw dealer u met praktische informatie als de verkeersinfo en een tankstation- en parkeerplaats-zoeker. Daar zijn handige tools aan toegevoegd zodat u nooit meer de parkeertijd vergeet of u niet meer weet waar uw auto geparkeerd staat.

Omdat deze app aangeboden wordt door uw eigen dealer kunt u altijd snel in contact komen met uw vertrouwde contactpersoon. Uw autodealer kan in de app zijn acties, nieuws en aanbiedingen weergeven. U bent dus altijd op de hoogte van de beste deals!

Een afspraak maken voor onderhoud of bijvoorbeeld het wisselen van uw winterbanden? Ook dat kan snel en eenvoudig met slechts enkele klikken gedaan worden.

Installeren:
Door uw nummerboord in te voeren in de app, wordt uw auto herkend. De app zal zich aanpassen aan de eigenschappen en huisstijl van uw favoriete dealer en automerk. Door vervolgens uw dealer te kiezen uit de lijst met beschikbare autodealers worden de gegevens gekoppeld aan uw eigen autodealer.

Op dit moment zijn de volgende dealers inbegrepen in de applicatie:
- Vallei Autogroep Veenendaal
- Vallei Autogroep Scherpenzeel
- Vallei Autogroep Ede
- Vallei Occasion Centrum Wageningen
- Bedrijfswagencentrum Ede

Uw dealer staat nog niet in de lijst?  Stuur dan snel een e-mail naar [email protected], dan gaan wij ons inzetten om uw autodealer ook in de app toe te voegen.

Alle functies op een rij:
-    Onderhoudsboekje
-    Zelf doen, een overzicht van dingen die u zelf aan uw auto kan doen, met uitleg hoe
-    Signaal lampjes
-    Nieuwe Rijden
-    Nieuws van uw dealer
-    Aanbiedingen van uw dealer
-    Informatie over uw dealer
-    Occasions van uw dealer
-    Pech hulp
-    Parkeerhulp
-    Interessante locaties
-    Parkeerplaatsen
-    Carpoolplaatsen
-    P+R plaatsen
-    Tankstations
-    File informatie

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

myCarApp screenshot 1 myCarApp screenshot 2 myCarApp screenshot 3 myCarApp screenshot 4 myCarApp screenshot 5

App Changes

  • June 14, 2014 Initial release

Other Apps From OneSixty BV

Wolff.nl The Beach Aalsmeer IMME / WWV ETENBIJ.nl Boocky AT Next Crowncity Circus Herman Renz PennyStocks.com SEAT HuisMatch Efacts Stappie Hitachi ICS Europe Mobile Convention TASIS England