What's New

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

- Bugs fixed.

App Description

Eğlenceli, komik ve bir o kadarda ilginç olayların yer aldığı ‘Kaç Sene Oldu?’ isimli mobil uygulamaya hoş geldiniz.

Kaç Sene ? uygulamasının içerisinde seneler önce gerçekleşmiş, birçok ilginç ve eğlenceli olayların yer aldığı ilginc bilgileri barındırır. Sizde tebessüm ile bir döneme damgasını vurmuş ilginç olayları okumak ve yaşanan garip olaylara VAY BEE! kaç sene olmuş demek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Kaç Sene ? uygulamasını ücretsiz bir şekilde hemen indirin ve yaşanan ilginç olayları okurken, şöyle bir geçmişe dalın.

Örneğin, Müslüm Gürses, Adana yakınlarında geçirdiği bir trafik kazası sonrası öldü sanılarak morga kaldırılalı kaç sene oldu? Hafızanızı zorlar gibisiniz ama bizler sizi hiç yormayalım. Cevabını söyleyelim. Günümüz tarihi ile tam olarak 35 sene olmuştur
.
Gündelik koşuşturmalardan yoruldunuz mu?

Bilgi edinirken aynı zamanda eğlenmek mi istiyorsunuz?

O zaman Kaç Sene ? uygulaması tam size göre!

Bizden söylemesi.

Kaç sene oldu uygulamasının, rengarenk ve dopdolu içeriği ile karşınızdayız. Geçmişte yaşanan ilginç ve komik olaylardan esinlenerek geliştirilen bir uygulamadır.

Şimdi birazda Kaç sene oldu uygulamasında öne çıkan içeriklere göz atalım.

- Savaş Ay, Stüdyo 4 programında artistik hareketlerle şapkadan tavşan çıkarma gösterisi yaparken tavşanı öldüreli kaç sene oldu ?

- Vestel Manisa-Bursa maçında hakem Metin Tokat'ın başına bir paraşütçü düşeli kaç sene oldu?

- Erzurum depreminde, mühendisliğini yaptığı bina yıkılan Süleyman Demirel, "O bina 35 yıl ayakta durdu diye kimse takdir etmiyor da, niye yıkıldı diye herkes eleştiriyor." açıklamasını yapalı kaç sene oldu ?

- Kapalıçarşı'da, tuvalet sırası yüzünden çıkan, silah ve bıçakların çekildiği kavgada üç kişi hayatını kaybedeli kaç sene oldu?

- Bülent Ersoy, Adana'da bir seyirciden gelen "Çırpınırdı Karadeniz" isteğini söylemeyince kurşunlanarak bir böbreğini kaybedeli kaç sene oldu?

- Günde 200 sayfa kitap, 7 tane gazete okuduğunu söyleyen Çelik, "Dongi Dongi" diye bir şarkı yapalı kaç sene oldu?

- Prof. Dr. Mustafa Erdoğan Sürat, Tayyip Erdoğan'ın attan düşmesini muhalefet partisinin suikast girişimi olduğunu iddia edeli kaç sene oldu?

Bunun gibi ve daha fazla yepyeni içerik Kaç Sene Uygulamasıyla ÜCRETSİZ olarak sizinle. Sevdiğiniz olayları Facebook ve Twitter aracılığıyla arkadaşlarınızla hızlıca paylaşabilir bu eğlenceye onlarıda dahil edebilirsiniz.

İyi eğlenceler.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Kaç Sene Oldu? - İlginç Bilgiler - Komik Olaylar screenshot 1 Kaç Sene Oldu? - İlginç Bilgiler - Komik Olaylar screenshot 2 Kaç Sene Oldu? - İlginç Bilgiler - Komik Olaylar screenshot 3 Kaç Sene Oldu? - İlginç Bilgiler - Komik Olaylar screenshot 4 Kaç Sene Oldu? - İlginç Bilgiler - Komik Olaylar screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Kaç Sene Oldu? - İlginç Bilgiler - Komik Olaylar screenshot 6 Kaç Sene Oldu? - İlginç Bilgiler - Komik Olaylar screenshot 7 Kaç Sene Oldu? - İlginç Bilgiler - Komik Olaylar screenshot 8

App Changes

  • April 11, 2012 Initial release
  • April 20, 2012 New version 1.1
  • September 08, 2012 New version 1.2
  • November 26, 2012 New version 1.3
  • December 12, 2012 New version 1.4
  • November 06, 2016 New version 4.0