What's New

Hatalar Düzeltildi.

App Description

“Çocuklar için Hayvanlar" uygulaması ile çocuklarımız, bütün hayvanları kendilerine dost edinecekler.

Birbirinden güzel resimleri, özenle çizilmiş ve hareketlendirilmiş arkaplanları ile çocuklarımız, eğlenerek öğrenecek ve hayvanların ortamına tanıklık edebilecekler. Gerçek hayatta karşılaşabilecekleri hayvanlardan korkmayacak ve onları kolayca tanıyabilecekler.

“Çocuklar için Hayvanlar” çocukların ilk bilgilerini eğlenerek öğrenmelerini amaçlayan bir eğitim sisteminin ilk adımı olarak hazırlanmıştır. Bu uygulama ile hayvanlarla ilgili kazanımlar görsel, işitsel ve sezgisel öğrenim metotlarıyla öğretilmekte olup, bu sayede çocuklarımızın el ve göz koordinasyonunu kazanmalarına yardımcı olunmuştur.

Uygulamamızda bulunan yapboz etkinliğinde, karmaşık duran parçaların düzgün bir biçimde bir araya getirilmesi, zihinsel bir çaba gerektirecek ve bu özelliği ile çocuklarımıza düşünmeyi ve çözüm bulma çabasına girmeyi öğretecektir. Çocuklarımızın, çözümü bulmak için ortaya koydukları zihinsel etkinlik, onların küçük yaştaki zihin gelişimine büyük katkıda bulunacaktır.

Uygulamada bulunan hayvanların tamamı seslendirilmiştir ve sürekli yapılacak olan güncellemeler ile uygulamanın içeriği artırılacaktır.

Uygulamada bulunan hayvanlar:

Ağaçkakan, ahtapot, arı, armadillo, aslan, ayı, balık, balon balığı, boğa, bukalemun, çekiç balığı, denizanası, denizatı, denizkaplumbağası, denizyıldızı, eşek, fil, fok, gergedan, goril, hamster, hindi, horoz, inek, kanarya, kaplan, kaplumbağa, karides, kartal, kedi, kılıçbalığı, köpek, köpekbalığı, köstebek, koyun, kurbağa, kurt, maymun, mürekkepbalığı, yengeç, yılanbalığı, yılan, yunus, zebra, zürafa.

Uygulama 2 – 7 yaş arası çocuklar için uygun olup, tavsiye edilen kullanım süresi 20 dakikadır.

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Çocuklar için: Hayvanlar screenshot 1 Çocuklar için: Hayvanlar screenshot 2 Çocuklar için: Hayvanlar screenshot 3 Çocuklar için: Hayvanlar screenshot 4 Çocuklar için: Hayvanlar screenshot 5

App Changes

  • June 14, 2014 Initial release

Other Apps From Nakkas Production Yappim Ltd

iZiyafet Animals: For Kids Atatürk ve İzmir Atatürk ve Kayıp Kıta Mu’nun Şifresi Atatürk'ün Din Anlayışı Gazi Paşam Mesneviden Hikayeler 2 Mesneviden Hikayeler 4 Mesneviden Hikayeler 3 Karagöz Hacivat 4 Karagöz Hacivat 3 Karagöz Hacıvat 2 Karagöz Hacivat 1 Nasrettin Hoca 2 Keloğlan 3 Mesneviden Hikayeler 1 Nasrettin Hoca 1 Nasreddin Hoca Mustafa Kemal Atatürk Mesneviden Hikayeler Nasreddin Hoca: Para Peşin İyi Düşün Zeynep Ramazanı Cok Sevdi Keloğlan 2 Keloğlan 1 Peygamberimizden Çocuklara Животные для Детей