What's New

- celkový redizajn a vylepšená funkcionalita pro použivatele
- podpora pro Nový iPad s retina displejem
- podpora pro iPhone
- vylepšená stabilita a výkon aplikace

App Description

Tato aplikace je prezentační systém - Viewer pro Vás, klienty společnosti iPublishing. Slouží na prohlížení si Vašich publikací na iPadu, s využitím všech možností těchto zařízení.

Společnost iPublishing se specializuje na tvorbu a publikování obsahu pro mobilní platformy jako jsou tablety a chytré mobilní telefony.

Z vašich materiálů pro vás vytvoříme atraktivní multimediální obsah ve formátu vhodném pro tato zařízení.

Naše aplikace využívají všech multimediálních možností platformy digitálních tabletů. Naším cílem je vytvářet takový obsah, který přidá prezentovaným produktům nový rozměr. Prezetované produkty tak doslova ožívají.


Co se týče funkčnosti, umíme propojit vybrané informace z webových stránek s iPad katalogem tak, že vaše akční nabídky budou opravdu a vždy aktuální. Obdobně pro vyplnění například objednávkového formuláře nemusí váš zákazník opustit stránky katalogu, formulář se odešle na vaši adresu. Váš časopis, či katalog se tak na rozdíl od jeho tištěné verze stává interaktivním komunikačním nástrojem.
A prohlížet si jej můžete právě přes tuto aplikaci.

Pokud nemáte podklady pro výše uvedené, jako například fotografie vašich produktů z každého úhlu nebo videoprezentace, rádi vám je přijedeme zhotovit.

www.ipublishing.cz
[email protected]

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

iPublishing.cz screenshot 1

iPad Screenshots

(click to enlarge)

iPublishing.cz screenshot 2 iPublishing.cz screenshot 3 iPublishing.cz screenshot 4 iPublishing.cz screenshot 5 iPublishing.cz screenshot 6

App Changes

  • June 14, 2014 Initial release