What's New

Updated content

App Description

Esbjerg City
Blev stiftet den 1. oktober 1998 som en fusion mellem de to "gamle" gadeforeninger Torvegade- og Kongensgadeforeningerne for at muliggøre optagelsen af alle forretningsdrivende i midtbyen i en fælles indsats for at trække kunder til midtbyen.

Foreningens formål er:
"At markedsføre og vidreudvikle Esbjergs bymidte som et attraktivt handelscentrum til gavn for industri, handel, specielt detailhandlen, sport og kultur, samt at varetage foreningens og medlemmernes interesser overfor offentlige myndigheder."

Aktiviteter
Vi beskæftiger os med en lang række ting, hvoraf de mest synlige er aktiviterne i gaderne på lange lørdage, til Påske, til Midnatsåbent i juni og Late Night i efteråret, "Foreningernes Dag", festugeaktiviteter, børnearrangementer i efterårsferien og masser af julearrangementer.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Esbjerg City screenshot 1 Esbjerg City screenshot 2 Esbjerg City screenshot 3

App Changes

  • June 16, 2014 Initial release
  • August 07, 2014 New version 1.5
  • July 03, 2016 New version 1.7
  • August 10, 2016 New version 1.8
  • June 14, 2019 New version 1.93

Other Apps From Lars Lauridsen

Vejle Vulkanisering FysioFilm KlikCargo CrewMatch SmukCrew Memory Life Book Bispens Frivillige Spillestedet Månen Nibe-Job Kattegat Cup Sølund Crew Kattegatcup Crew DKVapp Lilleskolefestivalen LilleskoleCrew CupNo1Crew Michael Falch Vesterlandjob Poul Krebs