App Description

Iz bogate riznice djela braće Grimm sa zadovoljstvom vam predstavljamo Trnoružicu. Ovu klasičnu bajku za djecu vam ovom prigodom čita omiljena hrvatska glumica Ana Vilenica.


★ PREGLED PRIČE

Bajka „Trnoružica“ će vam otkriti kako i zašto je zla vila začarala mladu princezu i kako je ta čarolija nestala. Je li moguće izboriti se sa uvrijeđenom vilom i njezinim magičnim moćima? Kako spriječiti zlokobno kletvu koja čeka lijepu princezu? Saznajte koja je Trnoružičina karakterna osobina za nju bila zamalo kobna. Bajka o Trnoružici je puna uzbudljivih trenutaka i umjerene drame koja se na kraju ipak završava sretno. Tko će pomoći Trnoružici na kraju priče? Pogledajte u našem izdanju ove klasične bajke uz koju su mnoge generacije odrasle.


★ OPIS APLIKACIJE

Ručno crtane ilustracije sa mnogo lijepih detalja u velikoj mjeri će pojačati utiske prilikom čitanja, gledanja i slušanja ove lijepe priče. Osim naracije profesionalne glumice, vaše dijete će moći uživati i u slušanju vašeg glasa kojeg možete snimiti i pustiti svom djetetu prije spavanja. Baka, djed, mama, tata, sestra ili brat, svi mogu sudjelovati u zabavljanju i uspavljivanju vaših najmlađih.


★ GLAVNE OSOBINE

- Prikladno za djecu stariju od 3 godine
- Maštovite i zabavne ilustracije
- Priču pročitala Ana Vilenica
- Funkcija snimanja sa neograničenim brojem snimaka
- Glazba aranžirana posebno za ovu aplikaciju
- “Child Lock” za dijelove aplikacije kako djeca ne bi mogla izmijeniti postavke
- Univerzalna aplikacija, optimizirana za iPad, iPhone i iPod


★ KONTAKT

www.facebook.com/stechak.entertainment
www.twitter.com/stechak
[email protected]
www.stechak.com

-------------------------
Molimo sve korisnike koji se susretnu sa tehničkim problemima ili imaju prijedloge koji bi doprinijeli poboljšanju aplikacije, da posjete našu podršku na adresi; feedback.stechak.com, i tamo ostave svoje komentare, utiske, sugestije ili zamjerke. Mi ćemo napraviti sve što je u našoj moći da reagiramo što prije kako bismo aplikaciju napravili još boljom i zabavnijom.

Zahvaljujemo unaprijed, i želimo vam dobru zabavu!

Ekipa STeCHaK

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Trnoružica screenshot 1 Trnoružica screenshot 2 Trnoružica screenshot 3 Trnoružica screenshot 4 Trnoružica screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Trnoružica screenshot 6 Trnoružica screenshot 7 Trnoružica screenshot 8 Trnoružica screenshot 9 Trnoružica screenshot 10

App Changes

  • June 12, 2014 Initial release

Other Apps From Pravo Production AB

Crvenkapica Ivica i Marica Der Froschkönig von STeCHaK Hans och Greta Hänsel und Gretel Chair P77 - The Art of Design Ničiji Mačak Rotkäppchen von STeCHaK Princeza i žabac Little Red Riding Hood by STeCHaK Uyuyan Güzel Rödluvan Prinsessan och grodan Ružno pače Dornröschen von STeCHaK Sleeping Beauty by STeCHaK Kırmızı Başlıklı Kız Törnrosa The Safari Club Hansel ve Gretel Kurbağa ve Prenses