What's New

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

Dette er en universell app som støtter iOS, iPad og iPhone. Oppdatering var nødvendig da den tidligere utgaven ikke støttet iPad.

App Description

Mine sirkler
Mine sirkler er et sosialt "atferdskart” utarbeidet for personer i autismespekteret. Hensikten er å å gi struktur og oversikt for å motvirke det sosiale kaoset mange i denne gruppen opplever. Systemet forklarer og systematiserer regler som gjelder for sosialt samspill gjennom å definere ulike sosiale arenaer eller sirkler, tydeliggjøre hvilke krav som gjelder for den aktuelle sirkelen og vise hvordan kravene endrer seg fra den innerste og mest private til den ytterste, mest offentlige sirkelen.

Til hver sirkel lages ulike former for støtteverktøy, i form av f.eks avtaler, sosiale historier og stressmestringsstrategier.

Systemet Mine sirkler har dermed dobbel funksjon:
1. Forklare og gi oversikt
2. Gi praktiske løsninger, handlingsaternativ og strategier

Målet er at” Mine sirkler” skal bidra til økt selvstendighet og kontroll over eget liv. Ved at at brukeren får en bedre forståelse av sosiale sammenhenger og til enhver tid har tilgang på løsninger og strategier, vil systemet bidra til bedre mestring og reduksjon av uro, angst og stress.

Innholdet i " mine sirkler" må tilpasses den enkelte bruker og er lett å skreddersy. Når applikasjonen er lastet ned vil en få tilgang til en webside der metodikken er beskrevet og der en får eksempler på hva som kan skrives i de enkelte nivå i hver sirkel. Praktisk beskrivelse om hvordan man fyller innhold i de ulike sirklene vil også ligge på websiden.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Mine sirkler screenshot 1 Mine sirkler screenshot 2 Mine sirkler screenshot 3 Mine sirkler screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Mine sirkler screenshot 5 Mine sirkler screenshot 6 Mine sirkler screenshot 7 Mine sirkler screenshot 8 Mine sirkler screenshot 9

App Changes

  • February 15, 2012 New version 1.1
  • March 21, 2012 New version 1.2
  • April 18, 2012 New version 1.3
  • May 04, 2012 Price increase: FREE! -> $2.99
  • June 14, 2019 New version 2.2