What's New

Opravena kompatibilita s iOS 5.1

App Description

Aktuální zpráva: nová verze k dispozici pro iOS 5.1, pokud budete hrát zakoupenou hru od začátku a dostanete se k volbě znova zakoupení, nebojte si ji odkliknout - iTunes si pamatují již zakoupený obsah a nebude Vám účtováno nic opakovaně.

KLASICKÁ ADVENTURA NA MOTIVY LEGENDÁRNÍCH POHÁDEK. PŘÍBEH O LÁSCE, ZLOBĚ, CHAMTIVOSTI, SKROMNOSTI, POKOŘE A HLEDÁNÍ.

V HLAVNÍCH ROLÍCH USLYŠÍTE
Josefa Zímu jako IVANA
Martina Dejdara jako BABU JAGU
Kláru Sedláčkovou jako NASTĚNKU

Příběh je rozdělen na čtyři epizody - čtyři roční období. Některé lokace ve hře navštívíte vícekrát, ale pokaždé v jiném ročním období i v jiné denní době.

Ve free verzi můžete zdarma odehrát větší část první epizody. Ostatní epizody je možné dokoupit postupně během hraní, nebo koupit celou hru se slevou z hlavního menu!

S postavami pokorné Nastěnky a bohatýra Ivana vyřešíte velké množství hádanek hádavých, překonáte mnoho nástrah nastražených a nakonec i ochutnáte některý ze svatebních pirožků. Čekají na vás bytosti tajuplné a předměty kouzelné, zvířátka lesní i domácí, zákeřní loupežníci, zlá Baba Jaga, dědeček Hříbeček, rozšafný Mrazík a mnoho jiných tradičních i netradičních pohádkových postav.

•Remasterovaná a zdokonalená grafika
•28 původních hudebních skladeb
•Animované filmové sekvence
•Postavy se hýbou jako živé
•4 hodiny působivých rozhovorů
•2 způsoby ovládání - jak pro skalní hráče adventur tak pro vyznávače jednoduchosti dotykového ovládání
•HD verze je vhodná pro iPhone4/iPad

Nastěnku chci za Ženu!

---------
Poznámka: Vydavatel Bohemia Interactive přestal podporovat platformu iPhone a proto vám zmizeli zakoupené verze Mrazíka na appstore. Nemusíte si novou verzi kupovat u Idea games! Na email support zavináč idea-games.com pošlete vaši účtenku a my vám hru obnovíme. Za platnou účtenku považujeme email, který vám odeslal app store po nákupu nebo screenshot z Purchase History z aplikace iTunes.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Mrazík HD Free screenshot 1 Mrazík HD Free screenshot 2 Mrazík HD Free screenshot 3 Mrazík HD Free screenshot 4 Mrazík HD Free screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Mrazík HD Free screenshot 6 Mrazík HD Free screenshot 7 Mrazík HD Free screenshot 8 Mrazík HD Free screenshot 9 Mrazík HD Free screenshot 10

App Changes

  • June 17, 2014 Initial release

Other Apps From IDEA Games a.s.

Arma 2: Firing Range Морозко HD Väterchen Frost Father Frost Mrazík HD Father Frost Lite