What's New

- Anpassning för iPhone 5
- Egen nyhetskanal via RSS

App Description

Lönekalkylatorn 2012

Innehåller endast 2012 års skattetabeller

------------------------------------

Utsågs av Personalaktuellts läsare till
bästa HR-app.

------------------------------------

Lönekalkylatorn 2012 är en vanlig enkel kalkylator men med den helt unika funktionen att den också räknar fram skatt och arbetsgivaravgift med ett klick.

Du väljer själv vilken löneuppgift som ska anges för att räkna fram de övriga. Ange netto- eller bruttolön, preliminärskatt eller arbetsgivaravgift och Lönekalkylatorn 2012 räknar fram alla de andra uppgifterna. Lönekalkylatorn 2012 hanterar alla skattetabeller och kolumner för lön och pension.

Lönekalkylatorn 2012 klarar alla typer av löneperioder; vecka, tvåveckor, halvmånad, fyraveckor och månadslön och vet du inte vilken skattetabell du skattar efter hjälper Lönekalkylatorn 2012 dig att hitta rätt så länge du vet var du bor!

För företagaren: Ange den totala lönekostnaden och Lönekalkylatorn 2012 beräknar arbetsgivaravgift, bruttolön, preliminärskatt och nettolön med ett klick. Lönekalkylatorn 2012 kan också räkna ”baklänges”. Ange en persons önskade nettolön och få fram företagets totalkostnad inklusive skatt och arbetsgivaravgift. Är din verksamhet ännu så begränsad att du inte har införskaffat ett löneprogram hjälper dig Lönekalkylatorn 2012 att ta preliminärskatten.

För den anställde: Hur mycket får jag i plånboken om min månadslön stiger med 500 kr? Hur mycket betalar jag i skatt och avgifter? Hur många procent av min totalkostnad för företaget får jag och hur mycket tilldelas Skatteverket? Har företaget dragit rätt skattebelopp på min senaste lön? Lönekalkylatorn 2012 ger dig svaren.

Genom att vinkla din iPhone får du också en visuell uppfattning om din lön och skatt.

App Screen Shots

(click to enlarge)

App Changes

December 22, 2012 New version 1.1
January 04, 2012 Initial Release

Other Apps From DataVara AB