What's New

- opravene drobne chyby

App Description

Hlavnou náplňou časopisu Golf SKGA sú informácie o golfovom dianí na Slovensku, či už sú to reportáže z turnajov, rozhovory s hráčmi, ich profily a podobne. Časopis informuje aj o živote a dianí v slovenských golfových kluboch. Nechýbajú ani články zo sveta mužského a ženského profesionálneho golfu, či rubrika venovaná golfovým pravidlám, akadémii, novinkám z oblasti golfového náčinia a golfovej módy. Časopis je distribuovaný všetkým hráčom, ktorí sú registrovaní v slovenských golfových kluboch.

★ V aplikácii máte možnosť zakúpenia predplatného* a týmto spôsobom máte vydanie k dispozícii ešte skôr ako je v stánku!

* Platba za predplatné bude zaplatená z vášho iTunes účtu po potvrdení o nákupe. Predplatné sa automaticky obnovuje, čo znamená, že bude automaticky predĺžené po vypršaní jeho platnosti. Vždy môžete zrušiť nasledujúce predĺženie predplatného najneskôr 24 hodín pred koncom súčasného predplatného obdobia. Máte možnosť vybrať si spomedzi 3 typov predplatného:
- Predplatné na 6 mesiacov 13.99€
- Predplatné na 1 rok 26.99€

Bližšie informácie o ochrane osobných údajov nájdete na http://http://www.coverpageapp.com/policy

---------------------------------------

Magazine GOLF SKGA is mainly about golf happening in Slovakia. You will find news from tournaments, interviews with the players, their profiles and so on. We inform about Slovak golf clubs and their activities. You won’t miss the articles from the men’s and women’s professional golf-world, column about golf rules, academics, golf accessories and fashion.

Magazine is distributed to all registered players in Slovak golf clubs.

★ In application, there is possibility to buy a subscription* to magazine and get your favourite issues even before they are printed!
* Payment for subscription will be charged to iTunes Account at confirmation of purchase. Subscriptions are auto-renewable, means that they will be automatically renewed after they expire. You can always cancel next renewal of subscription at least 24-hours before the end of the current period. You can choose among three lengths of subscription:
- Subscription for 6 months 13.99€
- Subscription for 1 year 26.99€

More information about privacy policy visit http://http://www.coverpageapp.com/policy

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

GOLF SKGA screenshot 1

iPad Screenshots

(click to enlarge)

GOLF SKGA screenshot 2 GOLF SKGA screenshot 3 GOLF SKGA screenshot 4 GOLF SKGA screenshot 5 GOLF SKGA screenshot 6

App Changes

  • June 08, 2014 Initial release