App Description

Prinášame Vám aplikáciu Murphyho zákony. Murphyho zákony sú zvláštnou odnožou, sú akousi ironizujúcou zábavkou intelektuálov, vedcov, vynálezcov, technikov a technológov. Východisko týchto textov sa krúti okolo toho, čo všetko a za akých okolností sa môže, respektíve musí pokaziť, aj keď sa nemá a nesmie. Murphyho zákony pripomínajú paródie technických návodov, ba až antireklamu, a tým sú sympatické v súčasnom svete chaotickej, hlasnej, agresívnej a neraz hlúpej reklamy.
Murphyho zákony sú celé kopy postrehov mnohých účastníkov doby zvanej konzumný vek, ktorí našli slabiny produktov a projektov civilizácie. Murphyho zákony, aspoň tie základné a pragmatické, sú zasa hodné, aby zarámované viseli v dielničkách domácich majstrov. Vedia utíšiť naše rozčarovanie z toho, čo všetko by malo fungovať, a predsa nefunguje!

Zákony sú radené prehľadne a abecedne, Vaše obľúbené si môžete označiť a jednoducho sa k nim neskôr vrátiť. Určite sa zasmejete a veľa z nich si osvojíte. Prajeme Vám príjemnú zábavu.

*****************************************
Vyskúšajte taktiež
Slovenské vtipy

*****************************************
V prípade akýchkoľvek otázok, návrhov, pripomienok, chýb nás neváhajte kontaktovať na : [email protected]

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Murphyho zákony screenshot 1 Murphyho zákony screenshot 2 Murphyho zákony screenshot 3 Murphyho zákony screenshot 4

App Changes

  • June 16, 2014 Initial release