What's New

-Millores en les funcionalitats de xarxes socials (Facebook i Twitter)
-Millores en la visualització de mapes off-line
-Nous continguts audiovisuals (4 Vídeos): Llegenda de Sant Jordi i el Drac, Park Güell, Santa Maria del Mar i Plaça Sant Jaume.
-Noves seccions d'altres punts d'interès i de serveis complementaris recomanats.

App Description

¡Sent l'autèntica experiència del turista del segle XXI i descarrega't la vídeoguia cultural i turística oficial de Barcelona, basada en vídeos geo-referenciats d'alta qualitat ! A través d'aquests vídeos, una persona t'explicarà la història i anècdotes més destacades dels punts d'interès.

SMARTOUR® et permetrà descobrir llocs i històries úniques, així com orientar mitjançant GPS als teus desplaçaments al ritme que vulguis durant el teu recorregut. A més podràs gaudir d'un vídeo de benvinguda a la destinació turística, trobar la informació més destacada de cada zona, així com l'oferta gastronòmica, cultural, comercial, d'oci i molt més.

El tour que et suggerim per a la ciutat de Barcelona inclou 20 punts d'interès turístic i cultural, a més d'un vídeo de benvinguda,que inclou zones i barris de gran atractiu turístic en diversos districtes de la capital:

-Eixample de Barcelona: Quadrat d' Or i Barri de la Sagrada Família.

-Ciutat Vella: la Rambla, el Raval, Barri Gòtic,Santa Caterina i Sant Pere, La Ribera, La Barceloneta i Port Vell.

-Gràcia i Park Güell: Park Güell

Característiques generals de la vídeo guia turística i cultural Smartour

-Video general de benvinguda a Barcelona
-Vídeos d'alta qualitat i geo-referenciats (mitjançant GPS), per als punts més emblemàtics de la destinació, que es reprodueixen automàticament en entrar a l'àrea d'influència programada per a cada punt.
-Agenda amb els esdeveniments culturals i d'oci més destacats de cada dia de l'any
-Àmplia oferta complementària de serveis (Restaurants, De compres, Cafès &Terrasses, Oci Nocturn, Museus, Hotels, Transport, etc.), Geo-referenciats i amb imatges i textos descriptius d'aquests.
-Localització de tots els punts d'interès i serveis a través de Mapas en línia.
-Funcionalitat de guiat mitjançant l'opció "IR", que ens dirigirà fins al lloc seleccionat, indicant temps i distància des de la localització real en què ens trobem.
-Possibilitat de valoració de llocs i punts d'interès. Compartir comentaris a través de Facebook, Twitter o e-mail
-Funcionalitat de realitat augmentada per al visionat dels punts i serveis d'interès.
-Mapa off-line general de tota la ciutat, incloent proposta de recorregut en funció del punt on es trobi l'usuari.
-Mapes off-line amb la ubicació de cada punt d'interès i la seva zona d'influència, per localitzar cada POI de la ruta proposada sense fer ús del consum de dades (possibles costos de roaming, pèrdues de cobertura de xarxa, etc)
-Mapes off-line amb la xarxa de transport públic (Bus i Metro)
-Promocions i descomptes en locals y establiments destacats

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

iBarcelona Cat screenshot 1 iBarcelona Cat screenshot 2 iBarcelona Cat screenshot 3 iBarcelona Cat screenshot 4 iBarcelona Cat screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

iBarcelona Cat screenshot 6 iBarcelona Cat screenshot 7 iBarcelona Cat screenshot 8 iBarcelona Cat screenshot 9 iBarcelona Cat screenshot 10

App Changes

  • August 07, 2014 Initial release

Other Apps From Geotour Solutions GNSS, S.L.

iBarcelona EN LGBT Barcelona iBarcelona Lite (EN) Las Palmas GC LGBT Madrid LGBT Barcelona (EN) iBarcelona ES Las Palmas GC (EN) LGBT Madrid EN iBarcelona Lite (ES) Las Palmas GC (DE) iBarcelona FR