What's New

iOS version 3.0 support

App Description

Σας καλωσορίζουμε στην πιο σύγχρονη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική της Ελλάδας. Τη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική!

Η επιθυμία σας για υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε ένα πρότυπο περιβάλλον είναι για όλους εμάς, τους 450 διακεκριμένους μαιευτήρες-γυναικολόγους που δημιουργήσαμε τη ΡΕΑ, αυτονόητη αποστολή και δέσμευση.

Η φροντίδα και η στοργή για κάθε γυναίκα, μέλλουσα μητέρα και βρέφος είναι βασικές αξίες για κάθε εργαζόμενο στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική.

Ο τοκετός είναι η σημαντικότερη πράξη ζωής. Κορυφαίοι μαιευτήρες-γυναικολόγοι, υψηλού επιπέδου νοσηλευτικό προσωπικό, ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον, ιατρικά μηχανήματα και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδική, γιατί η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική διαθέτει:
• κορυφαίους μαιευτήρες γυναικολόγους
• τις πλέον σύγχρονες και αξιόπιστες ιατρικές και εργαστηριακές υποδομές
• το πιο εξειδικευμένο και φιλικό νοσηλευτικό προσωπικό
• την πιο σύγχρονη αντίληψη για τη φροντίδα και υποστήριξη
• το πιο μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον

Μέσω της Εφαρμογής έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε στις Υπηρεσίες και τα Διαγνωστικά Κέντρα του ΡΕΑ και να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία:
α. Κύκλος Εγκυμοσύνης
β. Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης
γ. Υπολογισμός Τοκετού

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

ΡΕΑ Μαιευτήριο screenshot 1 ΡΕΑ Μαιευτήριο screenshot 2 ΡΕΑ Μαιευτήριο screenshot 3 ΡΕΑ Μαιευτήριο screenshot 4 ΡΕΑ Μαιευτήριο screenshot 5

App Changes

  • June 17, 2014 Initial release