What's New

bug fixed

App Description

Kíváncsi vagy, hogy mikor érdemes Apple terméket venni? Mikor frissült legutóbb egy Mac, iPad, vagy iPhone modell? Szeretnél naprakész információkat az ország egyik legnépszerűbb Apple-témájú blogjából? Esetleg fotózol is és érdekelnek mások fotói, vagy csak egy jó háttérképre vadászol a telefonodra vagy az iPadedre? Unod a keresgélést az App Store-ban?

Ha midegyik, vagy akár csak az egyik kérdésre a válaszod igen, akkor megtaláltad a neked való Appot. Handras a népszerű blogger és Apple fanatikus megválaszolja a fenti kérdéseket. Neked nincs más dolgod, mint letölteni ezt az alkalmazást.

Mit vegyek: Ez egy amolyan "mit mikor érdemes venni" útmutató. Ha egy Apple termék vásárlását tervezed, akkor itt célszerű tájékozódni, hogy mennyire friss a kiszemelt termék. Ha valamilyen újdonságot mutat be az Apple, azonnal kapsz egy push értesítést, így elsőként értesülhetsz a megjelenéséről.

Blog: A Handras.hu blog az egyik legnépszerűbb "énblog", illetve technológiai blog. Az olvasnivalók között szerepelnek többek közt Apple hírek, Apple terméktesztek, Apple kiegészítők, utazás, fotózás, politika, stb stb stb, hosszú a lista. A push értesítési rendszer azonnal szól, ha új post érkezett.

Galéria: Handras fotói minden mennyiségben.

App ajánló: Handras csak olyan Appokat használ, amik tényleg megérik a letöltést. Neked nem kell böngészni az App Store-t, mert itt megnézheted, hogy mi az, amit egy igazi Apple fanatikus használ.

XMS Akciók: Nem kell naponta böngészned az xms.hu Apple webshopját, ha ezt az alkalmazást használod, tuti nem maradsz le semmiről.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Handras screenshot 1 Handras screenshot 2 Handras screenshot 3 Handras screenshot 4 Handras screenshot 5

App Changes

  • June 13, 2014 Initial release