What's New

Ücretsiz ve tam sürüme 10'ar yeni resim eklendi. Oyunda ufak hata düzeltmeleri yapıldı.
*****
Additional pictures for both versions. Minor bugfixes.

App Description

***** GÜNCELLEME İLE BEDAVA VE TAM SÜRÜME 10'AR ADET YENİ RESİM EKLENDİ. BİZİ YORUMLARI VE YILDIZLARI İLE DESTEKLEYEN TÜM OYUNCULARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ. GELİŞTİRMELER DEVAM EDECEK!! *****

2 resim arasındaki 5 farkı zaman dolmadan bulmalısın! Ayrıca ne kadar hızlı davranırsan o kadar fazla bonus puan toplayacak, dünya sıralamasında rakiplerinin önüne geçme şansı yakalayacaksın. İster klasik oyun seçeneği ile onlarca resim arasından 5 farkı bulmaya çalış, istersen de zaman karşı oyunu ile 100 saniye içerisinde elinden geldiği kadar resmi bitir.

Oyunumuzun Özellikleri:

* 7 'den 70'e tüm aile için hem çok eğlenceli hem de dikkati geliştiren bir oyun.
* Parasız sürümde 25, tam sürümde 85 birbirinden güzel resim.
* Klasik ve Zaman Karşı isminde iki ayrı oyun seçeneği.
* Hız bonusları, kombo bonuslar ve zaman bonusları ile büyük heyecan!
* Game Center destekli dünya sıralamasına adınızı yazdırma şansı.

Nasıl Oynayacaksınız?

* Klasik Oyun: Her seferinde karşınıza rastgele 2 resim gelecek. 60 saniye süre içerisinde bu iki resimdeki 5 farkı üzerine tıklayarak bulmanız gerekiyor. Hata yaparsanız zamanınız azalır, hızlı olursanız bonus puan alırsınız. 3 adet ipucu hakkınız bulunuyor.
* Zamana Karşı Oyun: 100 saniye içerisinde önünüze gelen resimlerdeki 2 farkı bulmanız gerek. 2 farkı bulunca sonraki resme geçeceksiniz. Bu oyunda 1 adet ipucu hakkınız bulunuyor.

Bonuslar Nasıl Hesaplanıyor?

* Her doğru tahmin için +5 puan kazanırsınız.
* Yeni bir resme geçer geçmez 3 saniye içerisinde bir fark bulabilirseniz +5 bonus alırsınız.
* Birbiri ardına gelen her doğru tahmin arasında 3 saniyeden az zaman olursa her doğru için 5 x DOGRU SAYISI formulune gore bonus puan alırsınız.
* Klasik oyunda her resim sonunda KALAN ZAMAN x 3 formülüne göre zaman bonusu alırsınız.

Oyunumuz parasız sürümde 25, tam sürümde 85 birbirinden güzel resim içermektedir. İlerleyen günlerde düzenli update ler ile resim sayısını arttıracağız.

He2Apps iftiharla takdim etti :)

Oyunlarımızdan haberdar olmak, gelişmeleri ve sürprizlerimizi takip etmek için Facebook sayfamızı -beğen- ebilir, twitter hesabımızı -takip- edebilirsiniz.

Facebook: facebook.com/he2apps
Twitter: twitter.com/he2apps

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

2 Resim 5 Fark screenshot 1 2 Resim 5 Fark screenshot 2 2 Resim 5 Fark screenshot 3 2 Resim 5 Fark screenshot 4 2 Resim 5 Fark screenshot 5

App Changes

  • June 11, 2014 Initial release

Other Apps From Mehmet Deniz Aydinoglu

Sihirli Şapka Arkadaş Okey Okey 101 Online Okey 51 Online Magical Hats Kelimelik Komik Replikler - Yeşilçam Artist Sesleri Patch Catch Kelimelik Solo