What's New

Σημείωση: Προσθέσαμε 300 νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς απο όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Παρακαλούμε τους χρήστες της εφαρμογής πηγαίνοντας στη σελίδα "Ρυθμίσεις" να επιλέξουν "Ανανέωση Σταθμών" ώστε να μπορούν να ακούσουν τους νέους σταθμους. Όσοι κατεβάσετε τώρα την εφαρμογή θα πάρετε αυτόματα αυτή την ανανέωση.

Καλή Ακρόαση
-----------
Version 3.0:
- Σημαντικές βελτιώσεις.

Version 2.8:
Το "Ραδιόφωνο" επιστρέφει με μια αναβάθμιση που θα συζητηθεί!
- Σε αυτή την έκδοση η πιό αγαπημένη εφαρμογή ραδιοφώνου στην Ελλάδα, σας "δείχνει" το Video του τραγουδιού που μεταδίδει ο αγαπημένος σας σταθμός (αν ο σταθμος υποστηρίζει metadata).
- Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να γράψετε το όνομα του τραγουδιού ή του καλλιτέχνη που θελετε να ακούσετε και το "Ραδιόφωνο" θα βρεί τους σταθμούς που μεταδίδουν αυτή τη στιγμή την επιλογή σας και θα σας δείξει τα δημοφιλέστερα Video στον ειδικά διαμορφωμένο YouTube Player της εφαρμογής.
- Μπορείτε να ανεβάσετε το Video που παρακολουθείτε στο Facebook στο Twitter ή να το στείλετε με Email.
- Πλήρη συμβατότητα με τις συσκευές iPhone 6 και iPhone 6 Plus.
- Πλήρη συμβατότητα με το νέο λειτουργικό iOS 8.

App Description

Bραβευμένη με Bronze βραβείο στην κατηγορία Music & Performance Mobile Applications στα Cyta Mobile Excellence Awards 2015.

H No1 ραδιοφωνική Ελληνική εφαρμογή τώρα εντελώς δωρεάν και με τη δυνατότητα ηχογράφησης.

Ακούστε, ηχογραφήστε και μοιραστείτε με τους φίλους σας, εκατοντάδες ελληνικούς σταθμούς αλλά και χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς απο όλο τον κόσμο!
Η πιό όμορφη, απλή, καινοτόμα κι απολαυστική εφαρμογή στην κατηγορία της.

Αναζητήστε το τραγούδι που επιθυμείτε να ακούσετε και το "Ραδιόφωνο Free" θα "βρει" τους σταθμούς που το μεταδίδουν αλλά και τα δημοφιλεστερα video του τραγουδιού στον ειδικά διαμορφωμένο YouTube Player της εφαρμογής.

Στην πρώτη οθόνη θα δείτε τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Ελλάδας και θα τα απολαύσετε με ένα μόνο κλικ.

Το "Ραδιόφωνο Free" είναι η κορυφαία Ελληνική εφαρμογή που εμπιστεύονται καθημερινά περισσότεροι απο 1.200.000 χρήστες iOS συσκευών σε όλο τον κόσμο.

Κριτικές:
"Ειλικρινά πρόκειται ίσως για την κορυφαία εφαρμογή του είδους και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που είναι μια Ελληνική δουλειά από Έλληνες Developers.
"appleworldhellas.com"

Επίσης:
Δείτε το Video του τραγουδιού που μεταδίδει ο αγαπημένος σας σταθμός (αν ο σταθμος υποστηρίζει metadata).
Μοιραστείτε το Video στα κοινωνικά δίκτυα ή στέιλτε το με email.
Πλήρη συμβατότητα με τις συσκευές iPhone 6 και iPhone 6 Plus.
Πλήρη συμβατότητα με το λειτουργικό iOS 8.

Το "Ραδιόφωνο Free" είναι μια Ελληνική εφαρμογή κι έχει δημιουργηθεί απο Έλληνες προγραμματιστές.

----
Αποκτήστε την βασική έκδοση της εφαρμογής "Ραδιόφωνο", απομακρύνετε τις διαφημίσεις κι επιπλέον:
Ηχογραφήστε τη φωνή σας και στείλτε την ηχογράφηση στον παραγωγό που ακούτε ή στους φίλους σας με email.
----

Ακόμα:
- Με το άνοιγμα της εφαρμογής το Ραδιόφωνο Free θα "βρει" σε ποιά χώρα είστε και στη συνέχεια θα "βρει" την πόλη σας (όπου αυτό είναι εφικτό).
- Στις λίστες αναζήτησης, βλέπετε το όνομα του καλλιτέχνη, του τραγουδιού, του σταθμού και το εξώφυλλο του δίσκου, για να επιλέξετε πριν ακούσετε!
- Με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού ακούστε τον επόμενο ή τον προηγούμενο σταθμό της λίστας που έχετε επιλέξει ή της λίστας των αγαπημένων σας.
- Ηχογραφήστε ότι ακούτε, από τον Player ή την οθόνη αυτοκινήτου κι ακούστε την ηχογράφηση όποτε εσείς επιθυμείτε.
- Διαχειριστείτε τη λίστα σας απο την οθόνη κλειδώματος επιλέγοντας τον επόμενο ή τον προηγούμενο σταθμό. Μπορείτε επίσης να δείτε τον τίτλο του τραγουδιού, το όνομα του καλλιτέχνη και το εξώφυλλο του άλμπουμ όταν αυτό είναι εφικτό και να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου, να σταματήσετε και να ξεκινήσετε το σταθμό!
- Νέα, υψηλής ανάλυσης κι αισθητικής γραφικά.
- Μοιραστείτε την εμπειρία σας απο το "Ραδιόφωνο Free" στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter) στείλτε Εmail στον παραγωγό, τηλεφωνήστε στο Studio ή μεταβείτε στην ιστοσελίδα του σταθμού.
- Οδηγήστε με ασφάλεια ακούγοντας τα αγαπημένα σας ραδιόφωνα απο την ειδικά σχεδιασμένη οθόνη (με μεγαλύτερα κουμπιά) για την ασφαλή χρήση της εφαρμογής στο αυτοκίνητό σας.

Τέλος:
Μπορείτε να επιλέξετε την ώρα που θα κλείσει η εφαρμογή, να κάνετε ανανέωση της λίστας των σταθμών (προσθέτουμε καθημερινά, νέους σταθμούς), να επιλέξετε την κύρια χώρα, ώστε στη σελίδα μενού - εισαγωγής να έχετε άμεση πρόσβαση στους σταθμούς αυτής της χώρας κι άλλα πολλά!

Το ShoutCast Radio Directory (η απόλυτη παγκόσμια ραδιοφωνική εμπειρία) είναι εδώ και σας προκαλεί να ανακαλύψετε 54.000 χιλιάδες σταθμούς απο όλο τον κόσμο!


Βελτιώνουμε καθημερινά την εφαρμογή και είμαστε εδώ για οποιαδήποτε παρατήρηση απορία ή σφάλμα που τυχόν θα συναντήσετε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: [email protected]

Καλή Ακρόαση
SmartApps

*** Για τη λειτουργία της εφαρμογής είναι απαραίτητη η σύνδεση ίντερνετ (WiFi, 3G, 4G).

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Ραδιόφωνο Free screenshot 1 Ραδιόφωνο Free screenshot 2 Ραδιόφωνο Free screenshot 3 Ραδιόφωνο Free screenshot 4 Ραδιόφωνο Free screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Ραδιόφωνο Free screenshot 6 Ραδιόφωνο Free screenshot 7 Ραδιόφωνο Free screenshot 8 Ραδιόφωνο Free screenshot 9 Ραδιόφωνο Free screenshot 10

App Changes

  • April 16, 2012 Initial release
  • August 14, 2013 New version 2.0
  • October 19, 2013 New version 2.0.1
  • December 24, 2013 New version 2.1
  • December 31, 2013 New version 2.1.1
  • January 28, 2014 New version 2.2
  • March 25, 2014 New version 2.3
  • April 04, 2014 New version 2.5
  • April 10, 2014 New version 2.5.1
  • December 03, 2014 New version 2.8
  • December 12, 2014 New version 3.0