What's New

HOT BUG FIX: Πλέον φαίνεται να παιζει σωστά το κουμπι επιλογής φόντου και να μην κρασαρει η εφαρμογη!

App Description

*****Μου αρέσουν πολύ οι ιδέες σας και προσπαθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται να τις προσθέτω στο παιχνίδι!!

***Το έχω δοκιμάσει σε iPod Touch 1G και παίζει, δεν ξέρω γιατι δεν παίζει σε 3G. Τι έκδοση του iOS έχετε; Θα προσπαθήσω να βρω συσκευή 3G για να βρω τι φταίει. Εαν έχετε κάποια άλλη συσκευή κι έχετε προβλήματα γράψτε τι συσκευή και τι έκδοση του iOS έχετε ώστε να το ψάξουμε. Θέλουμε να το κάνουμε να παιζει σε όλους.

**Οσοι εχετε προβληματα, γραψτε τι συσκευη και τι εκδοση iOS εχετε γιανα μπορουμε να βρουμε τι φταιει και τα διορθωσουμε, το δινουμε δωρεαν, αλλα θελουμε να μεινετε ευχαριστημενοι και να διαδωθει!


Γλιτώστε τo Καραγκιοζη[1] απο τους πολιτικούς που θέλουν να τoν φάνε!

Διαβάζουμε συνέχεια τa σχόλια σας και προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Προς το παρόν δυσκολέψαμε το παιχνίδι, προκειμένου να μπορείς να χάνεις!

Επίσης βάλαμε νέα πρόσωπα και σταδιακά ίσως βάλουμε και τους 300 βουλευτές αν οχι και κάποιους παλιοτερους! Προηγούνται αυτοί που εσείς θα μας γράψετε στα σχόλια σας!

Γενικότερα θέλουμε να το κάνουμε όσο πιο διασκεδαστικό γίνεται. Για αυτό το λόγο μην μας μαλώνετε, τωρα μαθαίνουμε κι εμεις απο Game Development, απλά δώστε μας ιδέες!

Συνοψίζοντας σκοπεύουμε να κάνουμε τa ακολουθα:
1) Προσθήκη περισσότερων πολιτικών
2) Πικοιλία στην μουσική που παίζει, ήδη επεξεργαζόμαστε κομμάτια και βρισκομαστε σε επικοινωνία με ερασιτεχνικά συγκροτήματα για να εμπλουτίσουμε την μουσική.
3) Να έχουμε πολλές εναλλακτικές εικόνες για φόντο όπου να επιλέγονται τυχαία ώστε να μην εινιαι μονοτονο.
4) Να βάλουμε κι άλλα κολπα στο παιχνίδι, ήδη το συζητάμε μεταξύ μας, αλλά θα θέλαμε πολύ και την γνώμη σας.

[1] Πλέον υπάρχει δυνατότητα αντι για τoν Καραγκιόζη να παίξεις με την Αγλαϊα, η οποία είναι η γυναίκα του

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Μαζι μας φαγανε! screenshot 1 Μαζι μας φαγανε! screenshot 2

App Changes

  • June 03, 2014 Initial release

Other Apps From George Anagnostaros

iMantinades iUnderstandCretan bFunny (Ελληνικά Ανέκδοτα) iMantinades 2011 aQuote FireMe speakEpirus Δημοτική ποίηση και τραγούδι Ελληνικές φράσεις Μαζί μας φαγανε! PREMIUM Της γριάς το πηδημα iMantinades for iPad Μαυρίστε τους! iCorfu Καθαρή Αξία! speakIoannina BEEBEEK THE HOUND Zob the Cat