What's New

Waarschuwing!

De roosterinformatie uit deze app is mogelijk verouderd of onbeschikbaar. De Universiteit van Amsterdam is naar een nieuw roostersysteem overgegaan en stelt de roosters niet beschikbaar voor de app. Binnenkort wordt de app uit de store gehaald.

----------------

Verbeteringen onder de motorkap.
Lichte aanpassingen aan de gebruikersinterface.

App Description

Let op!

Roosterinformatie voor 2014-2015 is niet beschikbaar. De Universiteit van Amsterdam is naar een nieuw roostersysteem overgegaan en stelt de roosters niet beschikbaar voor de app. Binnenkort wordt de app uit de store gehaald.

----------------

UvA Rooster is een onofficiële roosterapplicatie voor de Universiteit van Amsterdam. Importeer één of meerdere roosters en zie vervolgens al je colleges snel en overzichtelijk. Verberg eventueel vakken die je niet volgt, en verkrijg een specifiek op jou afgestemd rooster. Tevens is het mogelijk om de colleges nog verder uit te filteren, zoals bijvoorbeeld op werkgroepen. Naast complete studieprogramma's kun je ook roosterinformatie voor losse vakken opslaan.

De app kan de roostersite periodiek controleren en eventuele roosterveranderingen automatisch verwerken. Zo blijft je rooster altijd up-to-date. Tevens is het mogelijk roosters vanuit de app naar je Agenda te kopiëren (iOS 6.1 of hoger aangeraden).

Opmerking: Deze app maakt gebruik van http://sws.uva.nl, deze roostersite is van de UvA zelf. Beschikbaarheid en correctheid van roosters is van de site afhankelijk.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

UvA Rooster screenshot 1 UvA Rooster screenshot 2 UvA Rooster screenshot 3

iPad Screenshots

(click to enlarge)

UvA Rooster screenshot 4 UvA Rooster screenshot 5

App Changes

  • June 13, 2014 Initial release

Other Apps From Dustin Lim

TUD Rooster VU Rooster