What's New

Updated Graphics
Shorter Gameplay

App Description

**Den populære quiz-applikasjonen - nå også om Geografi**

Dette er quizzen for deg som enten er flink til geografi eller som i alla fall har lyst til å bli det. Quizzen vår har du med deg på farten og den inneholder timevis med underholdning - enten når du venter på bussen, toget eller hjemme i sofaen. Passar også perfekt på festen der du enten leser spørsmålene høyt eller bytter på å spille og ser hvem som vet mest.

Vi som har startet dette prosjektet er en familie som brenner for ulike typer av spørreleker og vår målgruppe er likesinnede eller kansje deg som har gått lei av dumme spørsmål og svar som man knappt lærer seg noe nytt av. Hos oss får du ordentlig bra spørsmål och de beste svarene. Til hvert spørsmål finnes det selvfølgelig ett korrekt svar, men vi tilbyr også en utdypet forklaring så du alltid kan lære deg noe nytt selv om du kunne svaret.

Geografi Quiz har først og fremst spørsmål om verdens geografi, men snart også om Norge.

Vet du for eksempel Hva heter det høyeste fjellet i Tyrkia? Hvor lang er den transibiriske jernbanen? New York er USA's største by, men hvilken er den nest største? Vad heter Asias lengste elv som også kalles for "den blå elven"?

Då er du kansje allerede ett levende geografi-orakel...last ned spillet, trykk på knappen, så kjører vi i gang quiz-festen!

Send en mail til [email protected] om du vil komme i kontakt med oss for mer info eller helt enkelt vil gi ris eller ros.

Med vennlig hilsen
QuizTime Teamet

Tips og Trikks
* Fungerer mest optimalt med iOS4.1 eller nyere
* Highscorefunksjonen krever at du anmeler deg til Apples Game Center
* Om applikasjonen krasjer har det blitt feil ved installasjonen - avinstaller og prøv på nytt så funker det sikkert

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Geografi Triviaspill screenshot 1 Geografi Triviaspill screenshot 2 Geografi Triviaspill screenshot 3 Geografi Triviaspill screenshot 4

App Changes

  • June 08, 2014 Initial release