What's New

Buggfixar i iphone versionen.

App Description

STYLEBY är det nya, spännande modemagasinet för moderna kvinnor som älskar mode, trender, skönhet och stil och som vill vara med där det händer. Massor av mode, personligheter och spännande möten - ja, och så Elin Kling förstås.

STYLEBY är magasinet för den som vill ha det bästa urvalet från svenska och internationella designer, smart och snyggt förpackat i en magasinsupplevelse utöver det vanliga. STYLEBY lägger stor vikt vid personlig stil, och i varje nummer träffar du stilsäkra kvinnor (och män) att inspireras av.

Senaste numret av STYLEBY – och de tidigare – finns i butiken inne i applikationen. Du har alltid tillgång till alla dina köpta STYLEBY- nummer direkt från biblioteket i applikationen.

När ett nytt nummer av STYLEBY kommer i butiken får du en liten påminnelse till din iPad – så slå gärna på "Notifikationer" på din maskin.

Missa inget nummer av STYLEBY! Du kan nu också välja att köpa en 1- månaders prenumeration med automatisk förnyelse av STYLEBY för
40,00 kronor (8 utgåvor per år). Observera att priset kan variera vid köp i andra valutor.

Om du väljer att prenumerera kommer betalningen att debiteras på ditt iTunes konto när köpet bekräftas. Prenumerationen kommer att förlängas automatiskt ett dygn innan innevarande prenumerationsperiod är slut.

Du kan själv hantera och stänga av den automatiska prenumerationsförlängningen i dina användarinställningar. En redan betald prenumeration kan dock inte avslutas i förtid. När prenumerationen förnyas kommer ditt iTunes konto att debiteras för prenumerationsförnyelsen ett dygn innan prenumerationen tar slut.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

STYLEBY screenshot 1 STYLEBY screenshot 2 STYLEBY screenshot 3 STYLEBY screenshot 4 STYLEBY screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

STYLEBY screenshot 6 STYLEBY screenshot 7 STYLEBY screenshot 8 STYLEBY screenshot 9 STYLEBY screenshot 10

App Changes

  • June 08, 2014 Initial release
  • September 14, 2014 New version 4.6
  • December 01, 2014 New version 5.2
  • April 14, 2015 New version 5.3
  • October 05, 2015 New version 5.5
  • October 31, 2015 New version 5.6
  • November 11, 2015 New version 5.6.2