App Description

Inclusief designdocu Objectified van Gary Hustwit. Koop de app en je krijgt er een film gratis bij!

Bright Screenzine is Brights eerste digitale magazine speciaal ontwikkeld voor de iPad. We wilden meer dan een PDF met pageturn-effecten. We willen de pracht van print op een scherm evenaren, de haast van websites ontstijgen en de multimediale capaciteiten van deze tabletcomputer inzetten.

In deze eerste editie van Bright Screenzine, die in het teken staat van design, bezoeken we sterdesigner Piet Hein Eek in zijn nieuwe studio in Eindhoven, verzamelen we de beste hotspots van de lichtstad, laten we Renault-ontwerper Laurens van den Acker zijn verhaal vertellen in post-its, selecteert Tonie van Ringelestijn de beste muziekclips van 2010, schrijft Walter van den Berg een origineel kort verhaal, zetten we het digitale design van Studio Roosegaarde in de spotlights en kun je zelf checken hoe hot de iPad is op dit moment in de live infographic 'iPad Monitor'. Last but not least: de designdocumentaire 'Objectified' (90 min) van Gary Hustwit met onder andere Jonathan Ive van Apple, Dieter Rams, Marc Newson en onze eigen Hella Jongerius.

Let op: alle inhoud is exclusief voor Bright Screenzine en tref je niet aan in Bright Magazine of op Bright.nl. Voor het optimaal presteren van deze app is een internetverbinding vereist.

Bright is vol van vernieuwing de toonaangevende uitgave in Nederland gewijd aan techlifestyle. Van de beste gadgets tot het mooiste design en de belangrijkste trends, Bright selecteert voor jou de krenten in de pap. Bright is altijd op zoek naar de nieuwste en meest inspirerende voorbeelden van vernuft in technologie, design, architectuur, wetenschap, media en in kunst. Iedereen met een 'taste for technology', een oog voor ontwerp en een zwak voor innovatie kan eigenlijk niet zonder.

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Bright Screenzine screenshot 1 Bright Screenzine screenshot 2 Bright Screenzine screenshot 3 Bright Screenzine screenshot 4 Bright Screenzine screenshot 5

App Changes

  • October 25, 2012 Initial release
  • January 28, 2014 Price decrease: $4.99 -> $3.99

Other Apps From Grand Gear Media BV

Bright Day