What's New

Mindre endringer bla.a:
- Nytt navn og ikon
- Feil på spørsmål er rettet
- Mindre bugs fikset

App Description

***** Test deg selv og dine venner *****

Morsom quiz hvor du får testet din kunnskap om langrenn. Vi har laget 30 kategorier med totalt over 300 spørsmål i hovedkategoriene OL, VM, Holmenkollen, blandet og Petter Northug.

Hver quiz består av 10 spørsmål og hvert spørsmål har tre svaralternativer. Imponer familie eller venner, del din score på Facebook og Twitter, og sammenlign ditt gjennomsnitt med dine Facebook-venner. Applikasjonen viser også en historisk graf for dine resultater. Vi Menn og Petter Northugs Skiquiz gir deg det perfekte kunnskapsgrunnlaget for VM-sesongen 2011.

Eksempel på spørsmål: Hvor mange individuelle OL og VM-gull for senior har Petter Northug til sammen? Hvilket dyr var VM-maskot i 1982? Hvor langt er Birkebeinerrennet?

Last ned Vi Menn og Petter Northugs Skiquiz og slå kameraten!

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

VM-Quiz med Petter Northug og Vi Menn screenshot 1 VM-Quiz med Petter Northug og Vi Menn screenshot 2 VM-Quiz med Petter Northug og Vi Menn screenshot 3 VM-Quiz med Petter Northug og Vi Menn screenshot 4 VM-Quiz med Petter Northug og Vi Menn screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

VM-Quiz med Petter Northug og Vi Menn screenshot 6 VM-Quiz med Petter Northug og Vi Menn screenshot 7 VM-Quiz med Petter Northug og Vi Menn screenshot 8 VM-Quiz med Petter Northug og Vi Menn screenshot 9 VM-Quiz med Petter Northug og Vi Menn screenshot 10

App Changes