App Description

La deg inspirere av Bonytt Bad – opplev bolig- og interiørstoff slik du aldri før har opplevd det.

Bonytt er Norges største bolig- og interiørmagasin. Magasinet viser nyheter og trender - og gir leserne praktiske tips, råd og ideer.

Spesialutgaven Bonytt Bad for iPad gir deg en ny og annerledes leseropplevelse, samtidig som du kjenner igjen Bonytts tydelige redigering og design. E-magasinet bruker bildegallerier, lyd og 360-graders visning for la deg oppleve stoff og annonser på nye måter. Du kan for eksempel se på design ved å snurre produktet rundt selv og betrakte det fra alle sider.

Vi vil at du skal ha en hyggelig og inspirerende stund med Bonytt Bad, gjerne i godstolen eller sofakroken hjemme. Ved å vende på iPad-en din mens du leser bladet, vil du forresten oppdage en og annen overraskelse. Kanskje du til og med kan åpne dører og se på hva som skjuler seg innenfor? Bare prøv!

Slik fungerer det:

-Sveip med en finger fra høyre til venstre på skjermen for å bla deg fremover i artiklene i e-magasinet. Sveip fra venstre til høyre for å bla deg bakover.
-Sveip med en finger oppover for å se mer av innholdet i en artikkel eller annonse. Sveip nedover for å komme til toppen igjen.
-Klikk med en finger midt på skjermen for å få frem navigeringsmenyer i både topp og bunn. Prøv ut de forskjellige ikonene og scrollefeltene for å navigere på ulike måter.

Bonytt Bad er en pilotutgave, men likevel et fullverdig e-magasin. Vi vil gjerne høre hva du synes for å kunne utvikle enda bedre e-magasiner i fremtiden. Gi oss tilbakemelding, ris og ros gjennom skjemaet du finner i Bonytt Bad.

Her litt av det du kan lese om og oppleve i Bonytt Bad:

-Årets friskeste nyheter for badet
-Slik forvandler du hverdagsbadet til et spa
-Med dobbeltdører ut mot naturen
-Hvilke materialer skal jeg velge? Stor matererialguide til badet

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Bonytt Bad - interiørmagasin screenshot 1 Bonytt Bad - interiørmagasin screenshot 2 Bonytt Bad - interiørmagasin screenshot 3 Bonytt Bad - interiørmagasin screenshot 4 Bonytt Bad - interiørmagasin screenshot 5

App Changes

  • December 22, 2011 Price decrease: $6.99 -> $0.99
  • January 02, 2012 Price increase: $0.99 -> $6.99