What's New

- Support for iOS 6.

Denne version vil ikke længere modtage opdateringer. Har du en iPhone 5 skal du hente Madopskrifter.nu HD som udnytter hele skærmen og understøtter Retina display.

App Description

Har du en nyere tlf. skal du hente Madopskrifter.nu HD, som bl.a. fuldt ud understøtter iPhone 5, Retina display, og løbende opdateres.

Madopskrifter.nu - Klik en madplan med indkøbsliste.

Den største danske opskriftssamling uden reklamer til din iPhone. Det eneste sted hvor det er muligt at ændre kuvertstørrelse.

Nomineret til den bedste danske iPhone applikation i 2009 (iphoneguide.dk).

Nu med mere end 1800 opskrifter lige ved hånden.

For at anvende denne applikation, skal der være adgang til Internettet.

Her finder du opskrifter i lange baner, alle med billede og næringsberegninger. Du kan finde opskrifter ud fra kategori, eller ved at søge på opskriftens navn og indhold.

Applikationen indeholder desuden alle opskrifter fra de 2 populære fiskebøger fra 2gangeomugen.dk.

Har du oprettet en bruger på www.madopskrifter.nu, er der desuden mulighed for automatisk sammensætning af indkøbsliste ud fra de opskrifter du vælger. Applikationen synkronisere selvfølgelig dine valg med www.madopskrifter.nu, så din indkøbsliste og madplan altid er lige ved hånden.

Det er helt gratis at oprette en bruger på www.madopskrifter.nu. Når du har oprettet en bruger på www.madopskrifter.nu, får du helt gratis adgang til alle funktioner på denne iPhone applikation. Der er mulighed for at tilkøbe et abonnement, således at du også får adgang til alle funktioner på www.madopskrifter.nu, men for at bruge alle funktioner på iPhone versionen, skal du blot være oprettet som bruger, det er altså helt gratis at bruge denne applikation.

Har du forslag til forbedringer, så besøg www.madopskrifter.nu/iPhone, og skriv en kommentar. Vi vil desuden løbende opdatere www.madopskrifter.nu/iPhone med hvornår næste version forventes frigivet, og hvilke forbedringer der allerede er planlagt.

I denne version:
- Visning af alle opskrifter fra Madopskrifter.nu.
- Nye opskrifter.
- Populære opskrifter.
- Top 25 opskrifter.
- Mulighed for at ændre kuvertstørrelse.
- Find opskrifter ud fra kategori.
- Find opskrifter ved søgning på tekst.
- Tilføj opskrifter til madplan.
- Fjern opskrifter fra madplan.
- Automatisk sammensætning af indkøbsliste.
- Markering af varer på indkøbsliste.
- Synkronisering af indkøbsliste med www.madopskrifter.nu.
- Flere iPhones koblet på den samme brugerprofil.
- Ryst en opskrift.
- Vis billeder i stort format.
- Vis billeder som galleri.
- Kuvertpris på opskrifter.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Madopskrifter.nu screenshot 1 Madopskrifter.nu screenshot 2 Madopskrifter.nu screenshot 3 Madopskrifter.nu screenshot 4 Madopskrifter.nu screenshot 5

App Changes

  • October 28, 2011 New version 0.9.8
  • April 19, 2013 New version 0.9.81

Other Apps From Scale Soft

RezeptePlan.de RezeptePlan.de HD Madopskrifter.nu HD Online Meal Plan HD JuleOpskrifter ModeBlogs Madopskrifter.nu - Madplanen MadBlogs Kokkeskole Ernæring™