App Description

Welkom bij de "Colour design" kleuren app van Prinssen. Deze unieke kleuren app is ontwikkeld om professionals en eindgebruikers te inspireren, te begeleiden en te ondersteunen bij de zoektocht naar de juiste kleur. Maak simpelweg een foto van het te schilderen object; woon- of slaapkamer, keuken, badkamer, kantoor, bedrijfspand, enz.  interieur, gevel, etc., selecteer een kleur uit een Prinssen- of andere populaire kleurenwaaier en geef aan welk vlak gekleurd moet worden. Met de Colour design app zie je direct wat het effect is van je keuze! Colour design houdt zelfs rekening met schaduw en lichtval!

Ben je er niet zeker van of een kleur klopt in een bepaalde ruimte? Neem een goedbelichte foto van de ruimte, wand of gevel die je wilt schilderen of selecteer een foto van je filmrol, tik op het gedeelte in de foto dat je wilt schilderen en de app kleurt het voor je in met de kleur van jouw keuze. Deze app houdt zelfs rekening met schaduw en lichtval.
Ben je geïnspireerd door een kleur in je omgeving? Maak er een foto van en de app geeft aan welke kleuren dominant aanwezig zijn in je plaatje.
Kies je kleur en loop door onze bibliotheek om een indruk te krijgen hoe de kleur eruit ziet in een woon- of slaapkamer, eetkamer, keuken, badkamer, buitengevel of kantoorachtige omgeving.

Nog nooit was kleur inspiratie zo gemakkelijk! Vanaf nu zie je vooraf het effect van je schilderplannen!

Colour design
- Eigen foto’s eenvoudig en snel inkleuren met aanraking van je vinger
- Geen fotobewerking vooraf nodig
- Tal van Inspiratie- en trendkleuren
- Kleuren bekijken in bibliotheek met impressiebeelden
- Advies voor kleurencombinaties
- Keuze uit diverse kleurenwaaiers
- Te koppelen aan kleurmeter
- Dichtstbijzijnde Prinssen verkooppunten

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Colour design Tablet screenshot 1 Colour design Tablet screenshot 2 Colour design Tablet screenshot 3 Colour design Tablet screenshot 4 Colour design Tablet screenshot 5

App Changes

  • December 07, 2017 Initial release

Other Apps From CDS&C B.V.

Color App